Som Nordlys-abonnent har man tilgang til alt av direktesendt sport i det rikholdige universet til Direktesport.no.

I tillegg til alt av fotball i Toppserien for kvinner og 2.- og 3.-divisjon for menn, er det også mange andre idretter som direktesendes der. Og fotball på lokalnivå.

Disse kampene med lokale lag fra Troms viser Nordlys og Direktesport i helga:

Fredag

Kl. 19.15: Fløya-Skjervøy (3.-divisjon fotball menn)

For en herlig match! Begge lagene har nemlig hatt en flott sesong hittil og er likt på poeng - to bak serieleder Finnsnes - før kveldens oppgjør. Her kan PostNord-traileren gå eller bli stående, dette er en kamp man ikke bør gå glipp av.

Lørdag

Kl. 14.00: Lyngen/Karnes-Storelva (4.-divisjon fotball menn)

L/Ks redningsaksjon fikk et skudd for baugen med 1-2-tapet borte mot Nordkjosbotn sist. Men det blir knapt viktigere enn denne bunnkampen. Lyngen/Karnes ligger sist med fem poeng, Storelva er fire poeng foran med 9 poeng. Det er bare den aller nederste plassen som garantert gir nedrykk.

Kl. 14.00: Skarp-Bardufoss (4.-divisjon fotball menn)

Skarp har god grunn til å tenke på opprykksmulighet i høst. Laget er fire poeng bak Fløya 2 og ett bak Krokelvdalen, men har én kamp mindre spilt enn disse lagene. Bardufoss har hatt en OK sesong, men etter å ha tapt en del jevne kamper er de rødhvite plassert litt i ingenmannsland på tabellen med 19 poeng på 14 kamper.

Kl. 16.00: TIL 2-Gjelleråsen (3.-divisjon fotball menn)

TIL 2 har vunnet sine to siste seriekamper, og dersom rekka forlenges på lørdag så virker plassen i divisjonen så godt som sikret. Samtidig vil de nordnorske topplagene sette ekstra pris på en TIL 2-seier her, da Gjelleråsen er den nærmeste konkurrenten sørfra i toppstriden i divisjonen.

Kl. 16.00: Finnsnes-Melbo (3.-divisjon fotball menn)

Mens FIL kan nyte fredagskvelden med å se minst én av sine argeste opprykkskonkurrenter avgi poeng i intern-toppkampen mellom Fløya og Skjervøy, så må grønntrøyene selv levere på lørdag. Da møter de et formsvakt Melbo-lag som er i ferd med å rote seg inn i nedrykksstriden. Kun tre poeng vil være godt nok for Midt-Troms-gjengen.

Søndag

Kl. 15.00: FK Senja-Oppsal (2.-divisjon fotball menn)

Kan vi snakke om en skjebnekamp 10 serierunder før slutt? Ja, det kan vi faktisk. Senja er helt nederst på tabellen etter over tre måneder uten seier i serien, og møter tabellnabo Oppsal (ett poeng foran) hjemme i Islandsbotn nå. Det er faktisk bare tre poeng og noen mål på målforskjellen opp til Elverum over nedrykksstreken, men vi våger likevel påstanden at dette er en kamp FK Senja må vinne for å ha et realistisk håp om å overleve i divisjonen.

Kl. 15.00: TUIL-VIF (NM G16)

Etter en råsterk cuprekke lokalt tar TUIL - bestående av halvparten 14- og 15-åringer i troppen - i mot Vålerenga til en storkamp i G16-NM.

Kl. 16.00: Øvrevoll Hosle-Fløya (1.-divisjon kvinner)

Toppkamp i 1.-divisjon fotball for kvinner. Ett poeng skiller lagene på tabellen (Fløya nummer 2 med 28 og ØHIL nummer 3 med 27) og med én kamp mindre spilt enn serieleder Amazon (31 poeng), så er dette to kandidater til seriegullet. Fløya har åpnet med to seire etter fotballferien - fortsetter oppturen her?