Gå til sidens hovedinnhold

Helgens direktesport: Denne søndagen tar disse guttene over Alfheim til storoppgjør i 3.-divisjon

Artikkelen er over 1 år gammel

Fløya har notert seg seriegull nummer én, og jakter nummer to og tre. Samtidig spiller Finnsnes, Senja og TIL (2) uhyre viktige kamper. Alt står på helgens sendeplan hos Nordlys!

Klubbfotballen på toppnivå har pause i anledning landskamp-uken man er inne i.

Det kan være like greit, for da kan fullt fokus rettes mot en fotballsesong som virkelig drar seg til.

Nordlys viser som vanlig alt av 2.-divisjon og 3.-divisjon på herresiden i samarbeid med Direktesport, mens Fløya i 1.-divisjon kvinner og 2.-divisjon kvinner står på sendeplanen igjen.

Under er sendeplanen og vi tar bare med et lite knippe:

* Fløya vinner definitivt 1.-divisjon kvinner dersom de vinner tre av de siste fire kampene. Første steg på veien er mot bunnlaget Kaupanger førstkommende lørdag.

* Det kan bli valgets kvaler - eller svitsjing mellom kanalene - for på nøyaktig samme kamptidspunkt (lørdag 13.00), så viser vi også klassikeren mellom byens kvinnelag nummer to og tre. Ikke så rent lite på spill her heller: TIL vinner 2.-divisjon dersom de tar poeng i denne kampen. Med tap vil Bossekop ha alle muligheter til å passe TIL på målforskjellen.

* Søndag formiddag spiller FK Senja hjemmekamp mot Fram Larvik. Med kun fire poeng opp til formsvake Elverum på trygg plass har den såkalte feite dama (fat lady) såvidt begynt å renske stemmen før den tredje siste serierunden i divisjonen. Med seier vil Johnsgård-klanen og co. koble seg lagene ovenfor - og uansett resultat i de andre kampene holde liv i sitt eget håp før de to siste serierundene.

* Fløya (igjen!) og Finnsnes kjemper en tett og intens kamp om seriegullet i 3.-divisjon. Akkurat nå leder Finnsnes tabellen med en margin på seks mål bedre målforskjell. Når Fløya søndag spiller mot Leknes kan man ha i bakhodet at TIL 2 vant 12-0 (!) nylig på samme bortebane. Nevnte TIL 2 tar i mot nettopp Finnsnes, og trenger poeng for å holde Harstad bak seg i nedrykksstriden. Puh!

* I tillegg til all fotballen, så viser vi tilsammen fire direktesendte eliteseriekamper i henholdsvis volleyball og basketball med BK Tromsø og Tromsø Storm. Det er bare å ønske god fornøyelse.

Hele sendeskjemaet ser slik ut:

Lørdag:

13.00 Fløya-Kaupanger (1.-divisjon fotball kvinner)

13.00 TIL-TUIL (2.-divisjon fotball kvinner)

17.00 OSI-BK Tromsø (eliteserien volleyball menn)

18.00 Bærum Basket-Tromsø Storm (BLNO menn)

18.00 Skjervøy-Lillestrøm 2 (3.-divisjon fotball menn)

Søndag

13.00 Senja-Fram Larvik (2.-divisjon fotball menn)

14.00 NTNUI Volleyball-BK Tromsø (eliteserien volleyball menn)

15.00 Leknes-Fløya (3.-divisjon fotball menn)

16.00 Kongsberg Miners-Tromsø Storm (BLNO menn)

18.00 TIL 2-Finnsnes (3.-divisjon fotball menn)

Kommentarer til denne saken