Lokalfotballen avsluttes denne helga, og Nordlys viser flere av de mest avgjørende lokale kampene direkte denne helgen:

I 2.-divisjon for kvinner skal TUILs koronautsatte bortekamp mot Polarstjernen endelig spilles søndag. "Darlingan" må vinne med seks mål for å stjele seriegullet og plass i kvaliken til 1.-divisjon fra Alta-laget Bossekop.

Det måljaktdramaet kan du se direkte som Nordlys-abonnent.

Det samme gjelder dramaet i 4.-divisjon fotball menn, hvor taperen av kampen mellom Stakkevollan og Lyngen/Karnes havner på definitiv nedrykksplass. Potensielt kan begge lag være utsatt, dersom serievinner Krokelvdalen ikke klarer sin opprykkskvalik til 3.-divisjon.

I 1.-divisjon kvinner gjenstår det fremdeles noen runder, men Fløyas bortekamp mot Medkila lørdag er av det svært viktige slaget. I verste fall risikerer Fløya, som neste år heter TIL 2020, å være under nedrykksstreken når to serierunder gjenstår.

Fløyas herrer må vinne mot Bærum for å holde et realistisk håp om å berge plassen i 2.-divisjon i live, mens TIL 2 i praksis sikrer sin plass i 3.-divisjon med seier mot Bodø/Glimt 2. Gultrøyene på sin side forblir under nedrykksstreken med kun to kamper igjen dersom det blir tap mot TIL 2.

I tillegg vil vi på Nordlys.no naturligvis følge TILs eliteseriekamp mot Molde lørdag kveld tett med liveoppdateringer, spillerbørs og reaksjoner.

Det samme gjelder den elleville opprykkskampen i 5.-divisjon - hvor hele fem lag - TSI, Hamna, Nordreisa, Ramfjord og Ulfstind slåss om to opprykksplasser - og Skarp-kvinnenes jakt på en storseier mot Kvaløya/Blåmann som vil bety seriegull i 3.-divisjon.

Helgens sendeskjema for direktesendte kamper er:

Lørdag:

12.00 Stakkevollan-Lyngen/Karnes (4.-divisjon fotball, menn)
16.00 Medkila-Fløya (1.-divisjon fotball, kvinner)
16.00 Fløya-Bærum (2.-divisjon fotball, menn)
16.00 Eidsvold Turn-Tromsdalen (2.-divisjon fotball, menn)

Søndag:

14.30 Polarstjernen-Tromsdalen (2.-divisjon fotball, kvinner)
15.00 TIL 2-Bodø/Glimt 2 (3.-divisjon fotball, menn)
16.45 Rana FK-Skjervøy (3.-divisjon fotball, menn)