Gå til sidens hovedinnhold

Helgens direktesendte sport: EM-kvalifisering og nedrykksstrid

Denne helgen kan det bli nedrykkstårer i Midt-Troms og nedrykksnerver i Tromsø. Alt dramaet kan sees direkte på Nordlys.

Fotballsesongen nærmer seg et klimaks, og på en spillefri helg for eliteserien for menn, så byr Nordlys på direktesendinger med de beste lagene fra Troms som er i aksjon i helga.

I 1.-divisjon kvinner spiller Fløya. som fra neste år heter TIL 2020, en svært viktig hjemmekamp mot Åsane. Med kun fire kamper igjen er det to poeng ned til KIL/Hemne under nedrykksstreken, og Fløya trenger alle poengene de kan få. Kampen ser du direkte på Nordlys søndag.

For 2.-divisjonsguttene til FK Senja er det langt på vei siste sjanse i helga. Helt nederst på tabellen og med en bortekamp mot Moss FK rett over streken er det kun poeng som gjelder for å holde liv i håpet om å berge plassen en uke eller to til. Tap mot Moss vil etterlate syltynn teori som kan berge plassen.

Naboene Finnsnes spiller en like avgjørende skjebnekamp mot Skeid 2. Alt annet enn seier vil i praksis bekrefte Finnsnes-nedrykket.

Vi viser også Bryan Fiabema og co. på det norske G18-landslaget i EM-kvalifisering mot Wales tidlig lørdag ettermiddag.

Hele helgens sendeplan ser slik ut:

Lørdag:

13.00: Norge-Wales (EM-kvalifisering G18-landslag)

16.00: Bærum-Alta (2. divisjon fotball, menn)

16.15: Skeid 2-Finnsnes (3. divisjon fotball, menn)

Søndag:

12.00: Skjervøy-Junkeren (3. divisjon fotball, menn)
13.30: Fløya-Åsane (1. divisjon fotball, kvinner)
15.00: Ullern-TIL 2 (3. divisjon fotball, menn)
16.30: Moss-Senja (2. divisjon fotball, menn)

PS! Vi skulle etter planen også sende Krokelvdalens jakt på seriegullet hjemme mot Stakkevollan i 4. divisjon Troms lørdag, men den kampen utgår dessverre på grunn av sykdom.

Kommentarer til denne saken