- De vil omvelte Europa

John Karlsen, som er politisk nestleder i Troms FrP sikrer seg et signert eksemplar av Hege Storhaugs nye bok. - Foredraget hennes bekrefter det mange av oss har ment og trodd lenge. Foto: Ola Solvang

John Karlsen, som er politisk nestleder i Troms FrP sikrer seg et signert eksemplar av Hege Storhaugs nye bok. - Foredraget hennes bekrefter det mange av oss har ment og trodd lenge. Foto: Ola Solvang

Artikkelen er over 5 år gammel

- Målet til islamistene er å omvelte Europa, og vi har dårlig tid. Islamkritiker og forfatter Hege Storhaug høstet applaus og hyllest under Frps Nord-Norge-konferanse.

DEL

- De radikale islamistenes mål er å omvelte Europa. Det er ikke noe jeg sier. De sier det selv. Folk bør lese partiprogrammene til disse bevegelsene og moskeene, og ta programmene deres på alvor, slo Storhaug fast. Hun advarte mot folkevandringen av immigranter som Europa nå står overfor, og påpekte at økt innvandring vil gjøre det vanskeligere å bevare politisk kontroll over samfunnsutviklingen.

Vilje til vold

- De radikale islamistene er villige til å bruke vold for å nå sine mål. Det de står for er per definisjon totalitær, tyrannisk og jødehatende ideologi. De de står for er ikke på noen måte forenlig med våre samfunnsidealer om likestilling, likeverd, religiøs frihet og ytringsfrihet, sa Storhaug

- Dette handler ikke om et folkelig fellesskap slik mange på venstresida liker å fremstille det. Dette prosjektet handler om seggregering, sa Storhaug. Hun viste til at det nå er etablert parallell-samfunn i en rekke Europeiske byer, der hele bydeler blir styrt av radikale muslimer.

- Tower Hamlet i London er et slikt eksempel. Når du kommer opp fra T-banen trer du inn i et samfunn der så godt som alle kvinner går tildekket. Det er en større grad av tildekking enn du opplever i Pakistan, og det forteller noe om de kreftene som styrer i dette samfunnet, sa Storhaug.

«11. landeplage»

Storhaugs bok «Islam, den 11. landeplage», gikk som varmt hvetebrød på konferansen. En av de som sikret seg et signert eksemplar var John Karlsen som er politiske nestleder i fylkespartiet i Troms. Karlsen fra Nordreisa har vært ordfører i en flyktningekommune. Tidlig på 2000 tallet var det et større mottak på Storslett. Han har senere vært motstander av å opprette nye mottak, og er svært skeptisk til konsekvensene av flyktningebølgen som de siste månedene har skylt over landet.

- Vi bør tenke oss nøye om i den situasjonen vi er i  i dag. Jeg tror Storhaug har helt rett i at vi er nødt til å stoppe folkevandringen. Vi må gjøre tiltak tidlig, og vi er allerede på etterskudd. Vi må på en eller annen måte klare å stoppe det.

- Vi har hatt asylmottak i min kommune og det er erfaringene fra denne perioden som har ført til at jeg har gått mot å opprette et nytt mottak. Vi hadde voldtekt, drap, alt det verste man kan ha.

- Mange av oss opplevde Storhaugs foredrag i dag som en bekreftelse på det mange av oss har ment og trodd leng, sa Karlsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken