Idrettslaget ble møtt av dette synet: - Det er bare trist

Slik så deler av gressbanen til Nordreisa Idrettslag ut etter nattlige aktiviteter natt til fredag.

Slik så deler av gressbanen til Nordreisa Idrettslag ut etter nattlige aktiviteter natt til fredag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Varsler anmeldelse for hærverk.

DEL
Les alt innhold på Nordlys for 100,- ut året. Bestill her!

Nordreisa Idrettslag fikk en ubehagelig opplevelse i forkant av helga.

Da de kom til gressbanen fredag morgen, så de at noen hadde brukt deler av klubbens gressbane til motorsport i løpet av natta.

Et stort område av banen var frest opp av det man ifølge en video som er lagt ut på Nordreisas A-lags Facebook-side regner med er en firehjuling.

– Dette er noe vi har vært litt plaget med tidligere, men denne gangen var det litt verre enn før, sier NIL-leder Elin Kaasen til Nordlys.

– Når anlegget ligger så åpent som det gjør, midt på Storslett, er det dessverre sånt som skjer, legger hun til.

– Vi anmelder det nok

Det betyr likevel ikke at de finner seg i det. En plan om å gjerde inn deler av banen er på trappene, og Kaasen regner med at de kommer til å politianmelde hendelsen natt til fredag.

– De som gjør dette, tenker kanskje ikke så mye på konsekvensene av det de gjør eller alt det frivillige arbeidet som ligger bak å holde en gressbane i bra stand. Vi ønsker å gjerde det inn, for å unngå denne typen hærverk. Gjør vi ikke det, vil det sikkert skje på nytt, sier styrelederen.

– Vi har også tenkt at vi bør anmelde det. Vi gjør nok det. Det er ikke fordi vi nødvendigvis ønsker å straffeforfølge noen, dette er vel mest sannsynlig barnestreker – men vi ønsker å gi en tilbakemelding til politiet om at sånt foregår, sier Kaasen.

– Vi tror ikke akkurat at det er noen liga som gjør dette for å skade klubben, men det er uhyggelig at noen tillater seg å gjøre noe sånt, legger hun til.

Leder i NILs fotballgruppe, Hilde Nyvoll, er også opprørt over hærverket gressbanen er utsatt for.

– Det er veldig beklagelig at sånt skjer. Det er mye frivillig arbeid som ligger bak. Det er egentlig bare trist, sier Nyvoll.

 

Artikkeltags