Sophie Elise: - Jeg er glad jeg viste puppen

PÅ PRISUTDELING: Sophie Elise Isachsen ankommer Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo fredag kveld.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

PÅ PRISUTDELING: Sophie Elise Isachsen ankommer Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Bloggeren mener folk bør slutte å bry seg så veldig.

DEL

Sophie Elise er blitt et av landets store samtaletemaene etter at hun i helgen viste fram puppen på Vixen Blog Awards, prisutdelingen som skal gjøre ære på Norges største og mest populære blogger.

Nå skriver bloggeren fra Harstad at hun er glad for at hun gjennomførte stuntet.

«Det er kanskje veldig unorsk av meg, det var kanskje provoserende, men jeg er GLAD jeg gjorde det. Jeg føler folk må slutte å bry seg så jævlig, det er ikke rart mennesker blir deprimerte når man konstant skal gå rundt å passe inn, gjøre alle glade og ikke tråkke noen på tærne. Jenter spesielt», skriver hun på bloggen sin mandag.

LES OGSÅ: Sophie Elise ble truet med å bli kastet ut hjemmefra om hun gjennomførte tenåringsdrømmen sin

Hun skriver videre at hun på ingen måte hadde planlagt den mye omtalte takketalen. Tvert i mot. Det var en impulsiv handling, skriver hun.

Hun forklarer videre:

«Jeg gjorde det ikke for å øke kroppspress. Jeg gjorde det fordi jeg ville, fordi det ikke er så farlig og fordi jeg kunne. Fordi om en mann hadde gjort det ville det ikke betydd noe. Fordi jeg ikke vil det skal bety noe om jeg gjør det»

LES OGSÅ: Slutt for Sophie Elise: - Ubehagelig og sårende å lese om anklagene

Artikkeltags