Gå til sidens hovedinnhold

Annika får besøk av VM-vinner på hjemmebane

Artikkelen er over 5 år gammel

Landslagsspiller til Sørreisa.

Hun vant VM med Norge i desember. Seinere samme måned ble hun dansk cupmester med Midtjylland. I Finalen scoret hun sju ganger. Førstkommende mandag kommer Veronica Kristiansen på besøk tiil Sørreisa-hallen.

– Det er stort for klubben å få ei stor håndballstjerne på besøk, og vi er stolte over å få så stor-fint besøk. Vi gleder oss til besøket og vi håper dette vil gi ekstra inspirasjon til våre 150 unge spillere, sier Irene Lange Nordahl, styreleder i Sørreisa IL Håndball i en pressemelding.

Bakgrunnen for besøket er at Sørreisa-jenta Annika Jakobsen er tatt ut som minihåndball-jente for landslaget, og at hun i denne sammenheng har fått Veronica Kristiansen som mentor. Annika har fulgt Veronica Kristiansen på landslagskamper, og nå er turen kommet for Veronica til å gjøre gjenvisitt til Annika sin hjemklubb.

– Vi er stolte over at Annika har fått denne muligheten, og vi er svært glade over at hun deler denne store opplevelsen med hele klubben for å bidra til ekstra engasjement og idrettsglede, sier Nordahl.

Veronica Kristiansen skal delta på ei trening sammen med Annika sitt lag, mix jenter/gutter 10 år, og så blir det en egen felles markering i hallen med alle klubbens spillere, trenere, oppmenn og engasjerte foreldre.

Etter markeringen skal klubben ha ei egen turnering som sesongavslutning med aldersblandede lag fra 9 – 14 år, og med 16 års spillere som lag-ledere.

– Nå er vi klare for håndballfest, og vi håper på fulle tribuner og høy stemning når Sørreisa nå får ta imot ei stor håndballstjerne, avslutter Nordahl.

Kommentarer til denne saken