Se dobbel dose håndball direkte på nordlys.no

KLAR TIL KAMP: Domagoj Ferencina og Bravo-herrene får besøk av OSI søndag. Den kampen vises direkte på nordlys.no, og før det har du mulighetene til å se THK-damene hjemme mot Hokksund.

KLAR TIL KAMP: Domagoj Ferencina og Bravo-herrene får besøk av OSI søndag. Den kampen vises direkte på nordlys.no, og før det har du mulighetene til å se THK-damene hjemme mot Hokksund. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Vi viser THK og Bravo på rappen søndag.

DEL

Nordlys.no serverer søndag to direktesendte håndballkamper fra allnorsk 2. divisjon etter hverandre, for alle abonnenter.

Først ut er damene i Tromsø Håndballklubb hjemme mot Hokksund, med kampstart klokken 14.45.

Så følger herrene i Bravo hjemme mot Oslo-studentene i OSI, med avkast klokken 16.45.

Vi starter våre sendinger fem minutter før hver av kampene.

Kamera styres av Ivan Ortegon og kommentator er Jonas Høylo Fundingsrud.

Tøff Bravo-oppgave

THKs damelag har fem seire og to tap på sine sju første kamper, og møter søndag et lag som ligger poenget foran dem på tabellen med to kamper mer spilt. Hokksund skal møte Junkeren i Bodø lørdag, så vil det vise seg hva det får å si for søndagens i utgangspunktet jevne oppgjør.

Jevnt spørs det om det blir for Bravo søndag, men hjemmelaget kommer til å prøve å utfordre OSI, som er serieleder med ni seire og ett tap på sine ti første kamper. De kommer også rett fra en lørdagskamp i Bodø (mot Bodø HK 2), men vil uansett være favoritter mot et Bravo-lag som håper å kunne stå for en liten skrell.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken