Dette er gjengen som sørget for at du fikk Nyttårsturneringa rett hjem i stua

STOR GJENG: Elevene og lærerne på Breivang har den siste helgen brukt mye tid i Tromsøhallen for å sikre direktesendt håndball. Her et bilde av flere som deltok.

STOR GJENG: Elevene og lærerne på Breivang har den siste helgen brukt mye tid i Tromsøhallen for å sikre direktesendt håndball. Her et bilde av flere som deltok. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Med over 100 kamper bak seg har teamet imponert både seg selv og veilederne.

DEL

Nordlys har ved hjelp av elever fra 1. klasse på medielinja på Breivang sørget for å sende over 100 kamper direkte fra Nyttårsturneringa over helgen. Da Nordlys pratet med de frivillige fra skolen etter turneringens slutt var det fornøyde elever å finne, deriblant elevene Mathias Holien og Christine Stoltenberg.

– Alt i alt har det vært en veldig fin opplevelse, som har vært utrolig lærerik spør du meg. Jeg fryktet at det skulle være tungt og kjedelig, men etter at jeg kom hit i går så kom jeg like greit en dag ekstra fordi det var såpass gøy, sier Mathias Holien, før venninne Christine Stoltenberg legger til:

– Jeg var egentlig ikke særlig glad i håndball før, men nå har jeg begynt å like det, forteller hun.

Hadde en stor skrekk

Det var en ting som pekte seg ut som den største skrekken før streamingen skulle gjøres.

– Det var jo litt skummelt å vite at hvis du gjorde noen feil så hadde alle som så på sendingen fått det med seg, men det gikk likevel veldig bra, sier Stoltenberg.

Kari Jeanette Hjelmen er lærer på Breivang, og har gjennom hele helgen vært svært delaktig i å hjelpe elevene, samt å sørge for at direktesendingene har gått smertefritt. Hjelmen skryter av at THK og Nordlys tar sjansen på å bruke yngre elever til et slikt prosjekt.

– Jeg syntes det er veldig hyggelig som lærer å få lov til å bruke denne arenaen til kompetanseutvikling. Jeg vil samtidig gi en stor takk til både Nordlys og Tromsø Håndballklubb, og er veldig imponert over at de tør å bruke oss i så stor grad, oppsummerer læreren.

– VILLE IKKE HJEM: Kari Jeanette Hjelmen kan fortelle at elevene har hatt det veldig moro underveis.

– VILLE IKKE HJEM: Kari Jeanette Hjelmen kan fortelle at elevene har hatt det veldig moro underveis. Foto:

– Vanskelig å få de hjem

Hjelmen har inntrykk av at tilbudet var populært blant elevene.

– Mange av elevene har hatt det enormt moro her, og det har nesten vært vanskelig å få elevene til å dra hjem, ler hun.

På spørsmål om hva som gjør Breivang så bra er det en ting som Stoltenberg vil trekke fram:

– Det er veldig morsomt at man får muligheten til å gjøre andre ting enn å bare sitte på skolen. Det var mye av grunnen til at jeg startet på medielinjen på Breivang, mener Stoltenberg.

Artikkeltags