Gå til sidens hovedinnhold

Bravo med knallsterk seier: – Det er dette nivået vi ligger på

Artikkelen er over 3 år gammel

Tromsø-laget ypper seg godt på nasjonalt nivå.

Bravo-Elverum 2 39-34

I sin femte kamp for sesongen møtte Bravo et høyere plassert Elverum 2 på hjemmebane. Tromsølaget Bravo har hatt en grei start på sesongen, med to seire på fire kamper.

Bravo gikk hardt ut fra start, og tok ledelsen tidlig. Målene bøttet inn, mot et Elverum-forsvar som til tider så ut til å være ikke-eksisterende. Midtveis i første omgang var stillingen 13-5 til Bravo. Mot slutten av førsteomgang fikk Elverum 2 bedre flyt, og hentet inn en del mål. Da signalet gikk for pause, var stillingen 20-17.

– Har vært for slappe

I andre omgang skrudde begge lagene opp tempoet, og kampen ble svært jevn. Duellspillet ble også raskt tøffere, og begge lag pådro seg både gule kort og tominuttere. Til tross for at Elverum hevet seg kraftig i andre omgang, maktet de aldri å stjele ledelsen fra et knallsterkt Bravolag, som vant kampen 39-34.

Flere enkeltspillere på Bravo markerte seg sterkt i kampen, blant dem Richard Skålevik og Brage Brendgen, som noterte seg for henholdsvis 10 og 9 scoringer hver, og keeper Karl Petter Jarnes, som i tillegg til flere gode redninger også noterte seg for en scoring. Richard Skålevik fikk med seg bestemannsprisen hjem etter kamp.

– Vi spiller bra her nå, i forhold til de andre kampene. Vi viser større innsats og mer vilje. De andre kampene har vært for slappe, men i dag var vi skjerpet, sier Skålevik.

Les også

For fire år siden var han nær døden - i dag avgjorde han i grevens tid

 

Etter dagens kamp har Bravo 3 seiere på 5 kamper, og ligger dermed på åttendeplass på tabellen.

– Sesongstarten har vært ok, vi var sterke i første kamp, men vi mistet det litt i tre andre kampene. Nå må vi heve oss opp igjen. Jeg tror det nivået vi viste i dag er det nivået vi egentlig ligger på. Vi satser på å ende opp midt på tabellen, men det er tidlig å si, vi får se hva som skjer. Jeg har en god følelse, forteller Skålevik.

Skålevik sier at Tromsøgutta ikke så for seg en enkel seier.

– I forkant av kampen hadde vi fokus på å heve oss fra de dårlige prestasjonene i de siste kampene, og bare gi alt. Motstanderlaget var høyere plassert enn oss, så vi visste at det kom til å bli motstand. Vi undervurderte dem ikke. Hvis vi hadde spilt som i forrige kamp i dag, hadde vi nok ikke vunnet, sier Richard Skålevik.

BRAVO-ELVERUM 2 39-34 (20-17)

Mål Bravo: Richard Skålevik 10, Brage Brendgen 9, Domagoj Ferencina 6, Jørgen Bugge 6, Simen Østgård Gabrielsen 5, Karl Petter Jarnes 1, Henning Limstrand 1, Kristian Østgaard Horten 1.

Flest mål Elverum 2: Sander Ree-Lindstad 10.

Dommere: Tom Børge Johansen og Tor Arne Abrahamsen.

Utvisninger: Bravo 4 x 2 min., Elverum 2 1 x 2 min.

Tilskuere: 150.

Les også

Rekordskred for TUIL – dette mener Helstrup klubben nå må gjøre

 

 

Kommentarer til denne saken