Gå til sidens hovedinnhold

Han er ny trener i BK Tromsø – og Broks blir med videre

Artikkelen er over 2 år gammel

BK Tromsø har engasjert Håkon Skipenes Østrem som ny hovedtrener for herrelaget.

Østrem har denne sesongen vært med i spillergruppen, men går nå over i en trenerrollen, skriver klubben i en pressemelding.

– Vi er svært glade for at vi fikk dette til med Håkon. Han har, i tillegg til svært høy volleyballfaglig kompetanse, en solid idrettsutdanning fra Canada, og han kommer til å tilføre mye kompetanse. Håkon kjenner også forutsetningene som ligger til grunn for elitesatsingen i Tromsø. Vi har spillere som jobber eller studerer ved siden av idrettssatsingen, noe som selvsagt må hensynstas i treningsarbeidet. Med Håkon S Østrem får BKT en svært dedikert og engasjert trener, han følger dermed opp arven fra Edgar Broks som tidligere i vinter bekjentgjorde at han slutter som elitetrener etter årets sesong.

Forlenger med Fagervold

BKT har også forlenget avtalen med Harry Fagervold, som dermed vil inngå i trenerteamet også kommende sesong. 

– Fagervold er en meget god ressurs for klubben, og vi er svært glade for at han blir med videre. Ikke bare for kontinuitetens del, men han kunnskap og kompetanse er gull verd, skriver BK Tromsø.

Broks med videre

Edgar Broks blir også med videre i klubben.

– Vi jobber også med å komplettere teamet rundt elite- og rekruttlag, så det kommer nok flere navn inn etter hvert, skriver styreleder Knut Perander.

– Vi har vært gjennom en krevende sesong, med skadeproblemer på flere sentrale spillere. Vi er selvsagt skuffet over at det ble 5. plass i år, men er trygge på at vi skal komme tilbake neste år. At vi har trenerkabalen klar allerede nå er godt, og vi gleder oss allerede til seriestart i oktober.

Kommentarer til denne saken