MOT Norge har signert avtale med Eva Halvorsen som prosjektleder for satsingen i Nord-Norge. Det melder organisasjon i en pressemelding søndag kveld.

Halvorsen starter i jobben 1. august og stillingen er på 60 prosent med ambisjoner om å utvide fra 2021. Hun har bakgrunn av både Nordlys og Amedia. Hun har siden startet opp

- Eva får ansvaret for å følge opp skolene i nord som allerede er med i MOTs program. I tillegg skal hun jobbe for å få med flere ungdoms- og videregående skoler i landsdelen. Hun vil også jobbe tett med næringslivet og MOTs idrettsprofiler, sier Mariann Janson, daglig leder for MOT Norge i pressemeldinga.

Det er en samarbeidsavtale med SpareBanken Nord-Norge som muliggjør satsinga i nord.

- Eva er ei energisk og framoverlent dame som brenner for ungdom og Nord-Norge. Jeg har derfor stor tro på at hun vil bidra sterkt til å utvikle robust ungdom som inkluderer alle, sier Mariann Janson.

- MOTs oppdrag er viktig, og noe jeg identifiserer meg med. Jeg gleder meg derfor til å jobbe med nordnorsk ungdom og alle våre samarbeidspartnere, sier Eva Halvorsen.

Tromstun ungdomsskole er først ut blant de nye MOT-skolene. De vil starte sitt MOT-arbeid allerede fra skolestarten i august og vil være en pilotskole i landsdelen.