Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

Julebordsesongen går ikke upåaktet hen i nattens politirapporter.

DEL

Politiet i Troms måtte hanskes med blant annet fyll, festbråk og slagsmål natt til søndag.

I Tromsø ble en mann i 20-årene siktet for kjøring i ruspårvirket tilstand. Han fikk beslaglagt førerkortet og er nå anmeldt, det opplyser politiet på sin Twitter.

Anmeldt for falsk legitimasjon

I Tromsø sentrum ble en mann anmeldt for å ha brukt falsk legitimasjon med endring av fødselsdato for å komme seg inn på et utested. To menn, der den ene var i slutten av tenårene, ble i Tromsø satt i drukkenskapsarrest etter å ha reagert utagerende, den ene opptrådte aggressivt ovenfor dørvakter på et utested i sentrum, skriver politiet.

I Tromsø ble en mann gitt pålegg om å forlate sentrum etter å ha vært involvert i en ordensforstyrrelse. Vedkommende vil bli anmeldt etter ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet. Kvelden endte i drukkenskapsarrest for mannen i 20-årene. En annen mann vil bli anmelt for urinering på offentlig sted etter å ha gjort fra seg på Stortorget foran en patruljebil.

En mann i 30-årene vil bli anmeldt etter å ha slått til en dørvakt på et utested i Tromsø Sentrum. Enn så lenge sitter vedkommende i drukkenskapsarresten.

Utforkjøring på Kattfjordeidet

Videre skriver politiet på sin Twitter-konto at en bilfører har blitt stoppet i sentrum etter å ha unnlatt å fjerne is fra bilvindiuene og dermed ikke hadde god nok sikt. Han fikk førerkortet beslaglagt og vil bli anmeldt.

Politiet rapporterer om en utforkjøring på Kattfjordeidet. Det skal ikke være snakk om personskader, men føreren av bilen var beruset. Han kjøres til legevakten for blodprøve.

På Kvaløysletta i Tromsø ble en fest med mindreårige avsluttet. En beruset 16-åring måtte av politiet kjøres hjem til sine foresatte. Det samme måtte en mindreårig på Finnsnes som opptrådte utagerende på en bygdefest på Reinelv, samt gjorde skadeverk på parkerte biler, skriver politiet.

Slagsmål i sentrum

En av politiets patruljebiler oppdaget et slagsmål på Stortorget med 3 involverte personer. En av disse ble påført sprukken leppe. For øvrig er hendelsesforløpet uavklart for politiet, men forholdet skal undersøkes nærmere og det opprettes sak.

På Storslett på Skjervøy blir en beruset og utagerende julebordsgjest innsatt i drukkenskapsarrest. Han anmeldes videre for ordensforstyrrelse.

I Harstad ble to mindreårige tatt hånd om av politiet i forbindelse med en fest i Landsåshallen. Den ene ble ivaretatt av familiemedlemmer, mens den andre var så beruset og lite samarbeidsvillig at han ble innsatt i drukkenskapsarrest, det opplyser politiet på sin Twitter-konto.

Artikkeltags