FREMOVER: Politiet fikk i dag klokken 15.20 melding om at en privat arrangert leteaksjon hadde gjort funn av en død person på Øse utenfor Bjerkvik.

Den døde personen ble funnet i nærområdet til der scooteren til savnede Lasse Pettersen (31), tidligere Melkersen, ble funnet 7. april. Pettersen ble meldt savnet av sin familie 21. mars, da han ikke kom fram til møtestedet etter en scootertur.

Pårørende er varslet om funnet, men den døde er ikke identifisert.

 

Har undersøkt stedet

Politiet har foretatt kriminalteknisk undersøkelser på funnstedet.

Saken vil bli etterforsket videre med mål om å kunne avklare hva som har skjedd. Det vil ikke komme ytterligere opplysninger i denne saken i kveld, opplyser politiet i en pressemelding.

Operasjonsleder Yngvar Fredriksen ved Nordland politidistrikt sier til Fremover at vedkommende ble funnet i umiddelbar nærhet av der snøscooteren til Lasse Pettersen ble funnet 7. april.

– Vedkommende ble fraktet ned rundt klokken kvart over sju tirsdag kveld.

 

Etterforskes fra Narvik

Fredriksen sier videre at politiet er ferdig med de kriminaltekniske undersøkelsene på stedet. Dette arbeidet ble utført av kriminalteknikere fra Narvik politistasjon.

Operasjonsleder Yngvar Fredriksen har ikke opplysninger om hvor mange som deltok i leteaksjonen etter Lasse Pettersen tirsdag.

Han kan heller ikke si om vedkommende som ble funnet var gravd ned – eller naturlig skjult av snø.

Fredriksen opplyser om at en eventuell pressekonferanse om funnet vil bli tatt av politiet i Narvik.