Deler ut penger til idrettstiltak for funksjonshemmede

VEDLIKEHOLD: Tromsø Innebandyklubb har hatt elinnebandytilbud i mange år. Utstyret koster, og de har fått tilskudd fra Troms idrettskrets til nytt utstyr og vedlikehold av det de har i dag.

VEDLIKEHOLD: Tromsø Innebandyklubb har hatt elinnebandytilbud i mange år. Utstyret koster, og de har fått tilskudd fra Troms idrettskrets til nytt utstyr og vedlikehold av det de har i dag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Troms Idrettskrets deler ut 55.000 kroner til idrettslag med formål om å inkludere flere funksjonshemmede i sin idrett.

DEL

- Troms Idretten har et mål å inkludere alle som har lyst til å drive med idrett, skriver organisasjonssjef Sylvi Oftsad i en pressemeling. 

- Det betyr at vi også ønsker flere mennesker med funksjonshemming skal kunne ta del i idrettslagenes aktiviteter. I Troms har vi flere idrettslag som er gode på rekruttering, aktivitetstiltak og tilrettelegging for funksjonshemmede. Troms idrettskrets tildeler midler hvert år til idrettslag som ønsker å starte opp eller videreutvikle aktivitet for funksjonshemmede, skriver Ofstad.

Årets tildeling er på totalt 55.000 kroner.

Her er idrettslagene som har fått støtte i år og grunnlaget hvorfor:

Tromsø Svømmeklubb: 10.000 kroner.  Skal starte eget parti for funksjonshemmede. Har i dag to utøvere på høyt nivå i Ingrid Thunem og Adam Wenham.

Tromsø Skøyteklubb: 12.500 kroner. Vil utvide tilbudet til funksjonshemmede i skøyteskolen.

Tromsø Innebandyklubb: 12.500 kroner. Har etablert tilbud gjennom el-innebandy, ønsker støtte til nytt utstyr, samt vedlikehold.

Tromsø IL: 5.000 kroner. Har tilbud til funksjonshemmede, vil ha støtte til nytt draktsett og utstyr.

Jægervatnet IL: 5.000 kroner. Har aktivitet for fire funksjonshemmede, vil utvide tilbudet.

Kvæfjord svømmeklubb: Har tilbud til utøver, ønsker støtte til skolering av trener.

Bravo Håndballklubb: 5.000 kroner. Skal starte opp eget lag for funksjonshemmede, ønsker støtte til utstyr og skolering av trener.

Artikkeltags