Den tidligere TUIL-kapteinen Thomas Heide (41), nå sportslig leder i klubben, er gjest i den ferskeste episoden av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, der han prater i en god time med Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og Heides egen A-lagskaptein Mohammed Ahamed Jama.

  • Episoden finner du ved å bla deg litt nedover.

Heide spilte hele sin karriere i TUIL. Det medførte en god del mål og betydelig flere gule kort – men bare ett rødt i seriespill. I podkasten beskrives det ganske tydelig at det røde var helt på sin plass.

Den tidligere Sjefen med stor S på TUILs midtbane får fortelle litt om et relativt grisete møte med Runar Berg i Tromsdalen, og forklarer hvorfor han og TUIL sa nei da TIL ville ha en 29 år gammel Heide på prøvespill i 2006.

Av verbale utspill rippes det litt opp i da han sa at sportslig ledelse i egen klubb ikke holdt mål, og da han var overbevist om at nordlys.no hadde blitt hacket.

Heide leverer en tidenes TUIL XI av spillere han har spilt med, og punktum settes på helt spektakulært vis.

Da får du vite hvorfor et sjekkeforsøk fra den tidligere nederlandske landslagsspissen Pierre van Hooijdonk i Singapore medførte at Tore André Flo gikk inn som fredsmegler mellom paret ved baren og Thomas Heide. Denne historien vil du ikke gå glipp av.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Vi serverer her episode nummer 35, med kaptein #18 Thomas Erik Heide aka mr. TUIL sittende rundt vårt lille bord: