Dette sier TUIL-sjefen om muligheten for å være en fremtidig TIL-trener

TRIVELIG GJEST: TUIL-trener Gaute Ugelstad Helstrup. Hvis du lurer på hvordan dette bildet ble tatt, se til høyre.

TRIVELIG GJEST: TUIL-trener Gaute Ugelstad Helstrup. Hvis du lurer på hvordan dette bildet ble tatt, se til høyre. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her får du også svar på hvorfor man kan bli nødt til å kaste innpå en ladning smørklumper til frokost.

DEL

TUIL-trener Gaute Ugelstad Helstrup stiller som gjest i den ferskeste utgaven av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, der han prater med sin egen spiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsredaktør og rundingsbøye for Helstrup i barndommen, Anders Mo Hanssen.

  • Episoden finner du ved å bla deg litt nedover.

Her får Helstrup spørsmål fra en lytter om hvilke tanker han gjør seg rundt å kunne være hovedtrener i TIL en dag, og svarer villig vekk på det.

TUILs hovedtrener har en brukbar spillerkarriere bak seg, fra Kroken til TUIL, TIL og Haugesund.

Som TUIL-talent ble han og andre TUIL-gutter sendt til samarbeidsklubben Newcastle, som på den tiden var et topplag i Premier League.

Der finner vi en liten godtepose av historier. Det er alt fra klinsj mellom Thomas Heide og Andy Cole til en tunnel fra en tidligere Liverpool-stjerne, en litt pinlig The Julekalender-floke rent språkmessig – og forklaringen på hvorfor Håvard Ottesen endte med å kaste innpå en bunke smørklumper til frokost.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her får du episode 21, med driblekongen og nåværende TUIL-trener Gaute Ugelstad Helstrup skviset inn i vårt lille studio:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken