– Jeg har fortsatt lyst til å være i TUIL igjen

GJEST ER BEST: Morten Giæver er i sedvanlig godt humør som gjest i vår fotballpodkast JoMos Kosmos.

GJEST ER BEST: Morten Giæver er i sedvanlig godt humør som gjest i vår fotballpodkast JoMos Kosmos. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Morten Giæver om fengselsstraff, å velge revy foran landslag – og DET straffesparket.

DEL

Vår fotballpodkast JoMos Kosmos med Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og TUIL-spiller Jo Nymo Matland tar en aldri så liten pause i påskeuka, men er tilbake igjen over påske.

I mellomtida kan vi by på en liten bonusutgave i palmehelga, der tidligere TIL-, TUIL-, Skarp-, Finnsnes-, Sarpsborg 08-, Ull/Kisa- og Bærum-spiller (eller som han kaller seg selv, klubbhore) Morten Giæver (35) er gjest.

  • Episoden finner du ved å bla deg litt nedover.

Giæver er nå spillende assistenttrener i nyopprykkede Moss i PostNord-ligaen, der han også har ansvar for klubbens gatelag.

I podkasten serverer Giæver sine drømmelag i TIL og TUIL basert på spillere han selv spilte med i sin tid, og han bekrefter langt på vei et spørsmål som involverer en liten bil, huking, Ole Talberg og et møte med isen i litt for stor fart.

Tre tema har gått litt igjen når det gjelder Giæver og hans fotballkarriere – og alle tas opp av JoMos Kosmos.

Det gjelder både DET straffesparket han bommet på i debuten hjemme mot Molde i 2000-sesongen, valget om å stå over landslagsoppdrag for å prioritere skolerevy – og da han som Skarp-spiller måtte bak murene i to uker.

Fotballpodkasten JoMos Kosmos er svært enkel å søke opp både i iTunes og Soundcloud hvis du ønsker å lytte – og omtrent like lett å finne og følge på Facebook og Twitter.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her er vårt lille påskeegg, episode 19 med Morten Giæver slarvende inn i vår opptaker:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken