Jo Are Vik har siden 1980 gått i tjeneste for fotballen i Troms, der han i en årrekke har operert som daglig leder for Troms Fotballkrets.

Fotballnestoren i Troms er gjest i den ferskeste episoden av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, der han besøker Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og TUIL-kaptein Mohammed Ahamed Jama – og for én episode rettferdiggjør at JoMos-navnet lever videre.

  • Episoden finner du ved å bla deg litt nedover.

Det settes nok ny rekord i engasjement og levering med snakketøyet fra gjestestolen, der Vik får fortelle en rekke av de utallige historiene han kan fra fotballen i Tromsø.

Det blir litt om en ekte lokallegende som pådro seg et rødt kort for å drikke av feil type flaske, en kamp som ble stoppet av dommeren med en noe utradisjonell begrunnelse og et knippe med meget sterke fotballnavn langs E6 nedover Nord-Norge.

Det slippes også et par små eller større nyheter i løpet av en drøy times prat.

Her kan du finne ut hvor i Troms man primært ønsker å få lagt en landskamp i 2019, og etter drøye 38 år i Troms-fotballens tjeneste sier Vik:

– Nå er det sikkert på tide å gi seg.

Det skjer neppe med det aller første. Du rekker i hvert fall å høre podkastepisoden før herr Vik har gjort noe seriøst ut av de planene.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her serverer vi episode 37, med fotballonkel Jo Are Vik sittende på gjestebarstolen: