– Nordlie er en klovn som helst skulle vært på sirkus

Tom Nordlie på benken under Skeid-Finnsnes søndag. FIL-trener Bjørn Johansen (innfelt) har overfor Folkebladet i etterkant beskrevet Nordlie som en klovn som ikke hører hjemme ved en fotballbane, men på sirkus.

Tom Nordlie på benken under Skeid-Finnsnes søndag. FIL-trener Bjørn Johansen (innfelt) har overfor Folkebladet i etterkant beskrevet Nordlie som en klovn som ikke hører hjemme ved en fotballbane, men på sirkus. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Heftig karakteristikk fra TIL-legenden til en av Norges mest profilerte trenere.

DEL
 

Det gikk hett for seg da Skeid slo Finnsnes 1-0 søndag, og i praksis la opprykket fra PostNord-ligaen avdeling 1 i fanget på TUIL, som i sin kamp vant 6-1 over Oppsal.

På sidelinja sto Tom Nordlie for Skeid, og Bjørn Johansen for Finnsnes.

Underveis i kampen ble det noen heftige diskusjoner, og overfor Folkebladet gir Johansen følgende karakteristikk av Nordlie:

– Nordlie må holde på, men i mine øyne så er han en klovn som helst skulle vært på sirkus og ikke på en fotballbane.

FIL-treneren understreker at det var hans assistent Alexander Samuelsen som hadde de fleste ordvekslingene med Skeid-sjefen da kampen gikk.

Spesielt en dommeravgjørelse der det (uten signal fra assistentdommeren) ble blåst offside da Jonas Simonsen spilte seg selv gjennom Skeid-forsvaret satte sinnene i kok.

Da Nordlys snakket med Johansen etter tapet i Oslo søndag, erkjente han langt på vei at drømmen om opprykk var over.

– I teorien lever den, men i praksis er opprykkskampen over. Jeg kan ikke forestille meg at TUIL skal tape tre kamper, etter den sesongen de har hatt, sa Bjørn Johansen, som understreket at han likevel ønsket å avslutte FIL-sesongen med stil.

Tapet for Skeid var bare det tredje under Johansens ledelse på de 31 siste seriekampene.

Kontrakten til FIL-treneren går ut etter årets sesong, og han har aldri lagt skjul på sine ambisjoner om å kunne ta steget til lag på høyere nivå.

Verken Bjørn Johansen eller Tom Nordlie har vært tilgjengelig for kommentar for Nordlys mandag.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken