Tore og Tom på besøk – vi vil ha dine spørsmål

PEN I TØYET: Dette er antrekkene vi forventer at Tore Rismo og Tom Høgli stiller opp i når de besøker fotballpodkasten JoMos Kosmos. Rismo kommer tirsdag og Høgli torsdag, så her er det bare å fyre løs med spørsmål.

PEN I TØYET: Dette er antrekkene vi forventer at Tore Rismo og Tom Høgli stiller opp i når de besøker fotballpodkasten JoMos Kosmos. Rismo kommer tirsdag og Høgli torsdag, så her er det bare å fyre løs med spørsmål. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det blir dobbel dose innspilling denne uka, og dobbelt så mange sjanser til å stille spørsmål.

DEL

Fotballpodkasten JoMos Kosmos med TUIL-spiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen gjør som TIL under Simo Valakari, og ruller videre med full kraft og offensivitet.

Denne uka skal det spilles inn intet mindre enn to episoder.

Først kommer tidligere TIL-leder i et utall roller, tidligere Fløya-trener og målscorer i cupfinalen, Tore Rismo, på besøk.

Han er i godt humør basert på prestasjonene til relativt godt bemidlede Manchester City, noe som burde gi et godt grunnlag.

Etter å ha hatt «bad cop» Gunnar Wilhelmsen fra TILs mange overgangsforhandlinger på besøk, er vi også spent på å høre fra «good cop» Rismo.

Episoden med Rismo skal publiseres onsdag som normalt, og påfølgende onsdag vil vi komme med en episode der FC Københavns tidligere og kommende TIL-helt Tom Høgli er på besøk.

For å få skviset inn en plass til Høgli mens han er i Tromsø, vil denne innspillingen skje allerede torsdag denne uka, så vi ønsker i samme slengen spørsmål inn til Super-Tom også kjent som Burger-Tom i sin tid.

Her ønskes alt mulig – ingen spørsmål er for fjollete, så får vi håpe svarene ikke havner i den kategorien.

Send inn spørsmål

Vil du sende inn et spørsmål til Rismo, Høgli eller Jo og Mo, anbefaler vi å besøke (og aller helst også like og følge) JoMos Kosmos via podkastens Facebook-side eller Twitter-profil.

Vil du få helt gratis og mer eller mindre ferske episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre de åtte første utgavene av JoMos Kosmos, i omvendt kronologisk rekkefølge:

 

Artikkeltags