– Angrer ikke et sekund på at vi ikke hentet Solskjær til TIL

BLID OG GLAD: Tore Rismo (bak t.v.) i kjempeslag på besøk hos Jo Nymo Matland og Anders Mo Hanssen.

BLID OG GLAD: Tore Rismo (bak t.v.) i kjempeslag på besøk hos Jo Nymo Matland og Anders Mo Hanssen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Tore Rismo forteller om da han som TIL-sportssjef rådet Rune Lange til å velge en annen klubb – og at han ble kalt amatør da han omsider hentet samme Lange.

DEL

Fotballpodkasten JoMos Kosmos med TUIL-spiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen nærmer seg et tosifret antall.

Her er den niende og rykende ferske episoden der tidligere spiller, sportssjef, webansvarlig (!) og alt mulig annet i TIL, Tore Rismo, er på besøk.

  • Episoden finner du litt lengre ned i saken.

Snakketøyet til Rismo er det ingenting i veien med, og cuphelten fra Sørreisa kommer blant annet inn på hvorfor han mener nordnorske spillere snakkes mer ned enn utenlandske, og dermed ikke får nok sjanser.

Han får fortelle om da vennskap ble knyttet i oppveksten i Belgia etter at han klinket brillene av en stakkars gutt, at han la opp som 29-åring etter mobbing fra kona, og da TIL i 1994 valgte ikke å hente Ole Gunnar Solskjær.

Rismo legger også ut om da han som TIL-sportssjef anbefalte brennhete Rune Lange å gå til en annen klubb, og hvordan profilerte spillere ha ham huden full da de til slutt hentet inn Lange.

Spørsmål til Høgli? Skynd deg!

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball, og publiseres hver onsdag.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Denne uka er vi spesielt kjapt ute med å be om nye spørsmål, etter som neste ukes gjest Tom Høgli kommer på besøk i studio allerede torsdag. Det er bare å klikke på linkene over, finne podkasten på Facebook eller Twitter (og gjerne like og følge JoMos Kosmos) og sende i vei.

Her er niende episode med Tore Rismo i gjestestolen:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken