Lad opp til seriestart med mannen bak TILs mest historiske langskudd

REINT TREFF: LSK-keeper Arne Amundsen er her omtrent ett sekund unna å høre lærkula klaske i tverrliggeren, ned i Ullevaal-gresset og inn i nettmaskene. Nils Solstad smeller til igjen, denne gangen som gjest hos JoMos Kosmos.

REINT TREFF: LSK-keeper Arne Amundsen er her omtrent ett sekund unna å høre lærkula klaske i tverrliggeren, ned i Ullevaal-gresset og inn i nettmaskene. Nils Solstad smeller til igjen, denne gangen som gjest hos JoMos Kosmos. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Nils Solstad mener mye om TIL. Vi er ute etter dine spørsmål til TIL-legenden.

DEL

Det er snakk om dager, ikke uker, til eliteserien smeller i gang med Start-TIL på Sør Arena.

Som seg hør og bør drar vår fotballpodkast JoMos Kosmos til med en episode før det hele braker løs.

Det er TILs første målscorer noen gang i en cupfinale (og for et mål det var), Nils Solstad, som tar turen innom som gjest. Jo Nymo Matland har denne gangen under tvil fått fri for å prioritere TUILs kampleir i Marbella, og i hans sted får Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen med seg en vikar.

Blir savnet for sterkt etter Nymo Matland, kan du se både han og resten av TUIL i direktesendte kamper fra Marbella både onsdag mot Strømmen og søndag mot Levanger.

Send inn spørsmål

Lurer du på hva Nils «Sunny» Solstad tenker om TIL anno 2018? Hvordan det er å være ungdomsskolelærer? Eller noe helt annet? Ikke nøl, men send inn et spørsmål.

Ønsker du å gjøre det, er det ikke verre enn å søke opp JoMos Kosmos på Facebook eller Twitter og legge igjen ditt spørsmål der.

Vil du få helt gratis episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre alle de 16 første utgavene av JoMos Kosmos, i omvendt kronologisk rekkefølge:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken