Legia Warsawa sto for en skikkelig skrell mot regjerende Champions League-mester Real Madrid i den polske hovedstaden onsdag kveld.

Real Madrid hadde oppskriftsmessig ordnet 0-2 etter mål av Gareth Bale og Karim Benzema, før fotball-Europa måtte gni seg i øynene.

Legia satte nemlig inn 1-2 før pause, og etter en knapp time var stillingen 2-2.

I kampens 77. minutt kom tidligere TIL-spiss Aleksandar Prijovic på banen for hjemmelaget, og seks minutter senere sendte han ballen til Thibault Moulin, som klinket inn 3-2 for Legia.

Reals Mateo Kovacic ordnet riktig nok 3-3 fire minutter før full tid, men snuoperasjonen og poenget Legia fikk med seg var svært overraskende.

Stjernegalleri

Spanjolene, som har vunnet Champions League to av de tre siste sesongene, stilte med sitt stjernegalleri med Bale, Benzema, Toni Kroos, Cristiano Ronaldo og Alvaro Morata, men måtte altså svelge sitt andre poengtap på de fire gruppekampene som er spilt.

Dette var også Legia Warsawas aller første poeng på de fire første rundene.

Resultatet får neppe noen store innvirkninger på utfallet av gruppa, ut over at Borussia Dortmund nå har grepet om gruppeseieren. Dortmund (10 poeng) og Real (8 poeng) ser som ventet ut til å gå greit videre, mens Sporting Lisboa (3 poeng) foreløpig har grepet om tredjeplassen som gir Europa League.

Kampen mellom Legia Warsawa og Real Madrid ble spilt for tomme tribuner.

Årsaken til det var supporterbråk i forbindelse med Legias smått pinlige 0-6-tap hjemme for Borussia Dortmund i den første gruppespillkampen midt i september.

Flere TIL-navn i Polen

Prijovic har scoret to mål på ti seriekamper for Legia så langt denne sesongen. Legia har gjort det helt middels, og ligger på en sjetteplass med 19 poeng på 14 kamper.

De er poenget bak Pogon Szczecin, som er klubben til tidligere TIL-stopper Jaroslaw Fojut.

Litt lengre ned mot bunnen av tabellen finner man Wisla Krakow på 15 poeng i en nesten uvirkelig jevn serie (seks poeng skiller fra Fojuts Pogon på femteplass til tabelljumbo Korona Kielce).

For Wisla Krakow har en annen tidligere TIL-spiss, Zdenek Ondrasek, satt inn to mål på tolv seriekamper.