Mangeårig TIL-spiller Remi Johansen (28) stiller som gjest i den ferskeste utgaven av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, sammen med Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og TUIL-kaptein Mohammed Ahamed Jama.

  • Hør episoden ved å bla deg litt nedover

Johansen var nylig tilbake på banen igjen etter et skadeopphold, da han kom inn mot Ahamed Jama og TUIL i Tromsdalen. Uten kontrakt etter 2018 virker fotballfremtiden høyst usikker for midtbanespilleren fra Ringvassøy.

I en podkast med løs stemning og til tider friskt språk får 28-åringen se tilbake på noen av sine mer minneverdige utblåsninger og sitater i media, inkludert noen nordnorske gloser og nakne kvinnebryst.

Har brukt healer igjen

Det dras opp noen spennende betegnelser fra tidligere TIL-trener Per-Mathias Høgmo, og Johansen røper at han så sent som i år har benyttet seg av healer for å bli kvitt skadeproblemer.

«Hessfjord-slegga» (som røper i episoden at han ikke er den opprinnelige «Hessfjord-slegga») snakker om opp- og nedturer gjennom sju sesonger som A-spiller i TIL. I sistnevnte kategori kommer man ikke helt unna straffebommen og tapet i en viss cupfinale for seks år siden.

– Jeg var en liten mammadalt som måtte ringe mamma for å få trøst, forteller blant annet 28-åringen om den dagen i november 2012.

Johansen letter også litt på sløret om avsettelsen av Steinar Nilsen som TIL-trener i 2015, og mener han og spillerne må ta sin del av ansvaret for hvordan den saken ble håndtert.

 

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Vi gir deg herved episode 31, med Remi Johansen på besøk på gjestekrakken hos Mo og Mo: