Lørdag er det klart for et par historiske kamper, når både TIL 2 og TIL 3 spiller sine hjemmekamper på Bjerkakerbanen – grunnet A-lagets hjemmekamp mot Rosenborg samme dag.

Nordlys.no skal sende begge.

Fra klokka 12.50 kan du se oppgjøret mellom TIL 2 og Skjervøy i 3. divisjon.

 • Hjemmelaget har allerede rykket ned, men gjestene fra nord-Troms kjemper for å unngå det samme – og har en god sjanse to runder før slutt.
   
 • De har hatt en usedvanlig god høst så langt, og ligger per i dag (sammen med Fløya) to poeng over Funnefoss/Vormsund på nedrykksplass.
   
 • Sistnevnte lag har en tøff bortekamp mot Skjetten lørdag, og vinner de ikke den, vil Skjervøy kunne være trygge med seier over TIL 2.

Direkte: Se TIL 2-Skjervøy her!

Så klokka 15.00 ser du TIL 3 mot Skarp i 4. divisjon

 • Skarp har opprykket i lomma – og vil sikre det hvis de slår TIL 3 på Bjerkakerbanen. Kampen, med avspark klokken 15.00, ser du her.
   
 • Skulle Skarp ikke vinne, er det all grunn til å tro at Lyngen/Karnes tar seg av Finnsnes 2 og dermed kniper opprykket i siste runde.
   
 • L/K overtok serieledelsen da de slo Skarp 3-2 på Geitnes for knappe to uker siden, men så skled de på neste bananskall med 1-2 for Krokelvdalen – og dermed er Skarp i førersetet når alt skal avgjøres.

Direkte: Nå skal det avgjøres – se om Skarp rykker opp!

Så klokka 15.30 barker TIL og Rosenborg sammen på Alfheim

Etter kampslutt, nærmere bestemt klokka 17.30, er vi direkte inne fra Alfheim med analyse og intervjuer etter TIL - RBK.

Les også

- Det finnes to typer trenere. De som har fått sparken og de som vil få sparken