Rushfeldt snakker ut om bikinidamer på trening, busespising og en pussig tur til England

Sigurd Rushfeldt har mye å by på som gjest i fotballpodkasten JoMos Kosmos. Den rykende ferske episoden er klar til lytting her, og i iTunes og Soundcloud.

Sigurd Rushfeldt har mye å by på som gjest i fotballpodkasten JoMos Kosmos. Den rykende ferske episoden er klar til lytting her, og i iTunes og Soundcloud. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Joda - målkongen får også forklare det berømte byttet av engelsk favorittlag.

DEL

Den femte utgaven av fotballpodkasten JoMos Kosmos er klar, der TUIL-profil Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen denne gangen har hatt besøk av ingen ringere enn målkongen i norsk toppfotball, Sigurd Rushfeldt.

  • Episoden finner du litt lenger ned i saken.

Rushfeldt får snakke litt om sitt virke i dag, som er hos Norges Toppidrettsgymnas og i TILs rekruttlag.

Det blir også opptil flere turer inn i den rikholdige fotballfortiden til finnmarkingen, og der dukker det opp mye spennende.

Det blir blant annet snakk om de tre månedene han ble lånt ut fra TIL til Birmingham, og den gangen han ble avbildet med Everton-skjerf på Goodison Park – og trodde han skulle signere for klubben.

Tysklands landslagstrener Joachim Löw har fått en del fokus for sitt avslappede forhold til at kameraer følger ham på sidelinja, og det går ganske langt tilbake i tid, kan Rushfeldt avsløre.

Et uunngåelig tema er vrakingen av Liverpool som favorittlag til fordel for Chelsea, og det besvares en hel bunke spørsmål fra podkastens flotte lyttere.

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball, og publiseres hver onsdag.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Vi vil ellers anbefale alle å sende inn spørsmål når som helst om hva som helst som har noe med fotball å gjøre. Det er bare å klikke på linkene over, finne podkasten på Facebook eller Twitter (og gjerne like og følge JoMos Kosmos) og sende i vei.

Her er femte episode med Sigurd Rushfeldt i gjestestolen:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken