Han er blant tidenes beste i TIL og ble kalt hjernevasket av Nils Arne Eggen. Nå snakker han ut

PÅ BESØK: Rune Lange og Alfheim bør få det til å kile litt hos de fleste TIL-supportere. Nå stiller en av TILs beste spisser noen gang i vårt podkaststudio. Finn JoMos Kosmos på Facebook eller Twitter, og send inn ditt spørsmål.

PÅ BESØK: Rune Lange og Alfheim bør få det til å kile litt hos de fleste TIL-supportere. Nå stiller en av TILs beste spisser noen gang i vårt podkaststudio. Finn JoMos Kosmos på Facebook eller Twitter, og send inn ditt spørsmål. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi vil ha DINE spørsmål til TILs rekordsalg gjennom tidene, Rune Lange.

DEL

Vår fotballpodkast JoMos Kosmos er klar for en ny runde med innspilling førstkommende lørdag, og denne gangen har TUIL-spiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen fått en aldri så liten storfisk på kroken.

Den tidligere målgarantisten og TIL-helten Rune Lange svinger innom hjembyen i helga, og hva er da mer naturlig enn å legge inn et besøk i vårt podkaststudio i timeplanen?

Lange bør være kjent for de fleste, men er mannen som etter å ha bøttet inn mål for Fløya og TUIL i 1997 tok steget til TIL. Det ble noen eventyrlige år, med 55 mål på 77 kamper i serie og cup – inkludert toppscorertittelen i eliteserien i 1999.

Deretter ble han solgt til tyrkiske Trabzonspor for en svimlende rekordsum, som Gunnar Wilhelmsen i en tidligere JoMos Kosmos-utgave har slått fast var på 43 millioner kroner, ikke 37, slik det den gangen ble skrevet.

Tiden i Tyrkia, heltestatusen som spiss for Club Brugge og en mye omtalt nestenovergang til Rosenborg, der nesten-delen fikk Nils Arne Eggen til å bli relativt morsk, blir naturlige tema på agendaen.

HEI HEI: Hva er vel mer naturlig under en kamp i tyrkisk toppliga enn å ta seg tid til å ta et Dele Alli-vink til fotografen fra Nordlys?

HEI HEI: Hva er vel mer naturlig under en kamp i tyrkisk toppliga enn å ta seg tid til å ta et Dele Alli-vink til fotografen fra Nordlys? Foto:

Send inn spørsmål

Har du et spørsmål til Rune Lange før innspillingen skal foregå lørdag? Eller et spørsmål til alle tre i studio som kan handle om hva som helst som har med fotball å gjøre?

Da er det på ingen måte vanskelig å finne JoMos Kosmos på Facebook eller Twitter, så kan du legge igjen det du lurer på der.

Vil du få helt gratis episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre alle de 23 utgavene av JoMos Kosmos, i omvendt kronologisk rekkefølge:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken