«Mo» åpner opp om et lugubert landslagstilbud, et revnet øyelokk og selvsagt – majones på pizza

Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og TUILs Jo Nymo Matland har denne gangen besøk av sistnevntes lagkamerat og kaptein Mohammed Ahamed Jama.

Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og TUILs Jo Nymo Matland har denne gangen besøk av sistnevntes lagkamerat og kaptein Mohammed Ahamed Jama. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Den store, lille TUIL-kapteinen er gjest i en rykende fersk podkast.

DEL

Fotballpodkasten JoMos Kosmos er ute med sin sjette episode. Denne gangen er det TUILs populære kaptein Mohammed Ahamed Jama som er på besøk i studio hos sin medspiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

  • Rull litt ned og finn den nye episoden.

Med tørket lim og lapper på øyet får 32-åringen selv fortelle om sin ferske og mildt ubehagelige øyeskade.

Fortiden i TIL og brassemålet som kunne blitt årets mål hvis det hadde blitt mål tas opp. Ellers svinger tematikken fra det kulinariske til et ønske om å bytte ut spissmakkeren i TUIL i en drømmeverden.

«Mo» byr også på en relativt ukjent historie om et seriøst spørsmål om å spille for landslaget til Somalia, som inneholdt et par grumsete elementer.

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball, og publiseres hver onsdag.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Vi vil ellers anbefale alle å sende inn spørsmål når som helst om hva som helst som har noe med fotball å gjøre. Det er bare å klikke på linkene over, finne podkasten på Facebook eller Twitter (og gjerne like og følge JoMos Kosmos) og sende i vei.

Her er sjette episode med Mohammed Ahamed Jama i gjestestolen:

 

Artikkeltags