Gå til sidens hovedinnhold

– Vi har vært villige til å bruke mange millioner på TIL

Artikkelen er over 3 år gammel

Viljen kan fortsatt være der. Det serveres mye snacks når TILs legendariske leder Gunnar Wilhelmsen åpner opp.

Den sjuende episoden av fotballpodkasten JoMos Kosmos er, riktig nok én dag forsinket, nå klar til lytting.

Det er Gunnar Wilhelmsen, TIL-leder over rundt 20 år i to perioder, som denne gangen er gjest hos TUIL-spiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

  • Den rykende ferske episoden finner du ved å rulle deg litt nedover i saken.

Og Wilhelmsen er milevis unna «ingen kommentar»-stempelet han i sin tid fikk.

Her deles det villig vekk om hva som egentlig skjedde da Rune Lange ble solgt til tyrkiske Trabzonspor for rekordsummen 43 millioner kroner, at han selv var med på å innføre noe som i dag er helt sentralt i de fleste spilleroverganger i hele verden – og den gangen han ved litt hjelp av Viking sørget for å gjøre Rosenborg-trener Nils Arne Eggen rabiat.

Wilhelmsen får snakke litt om TIL anno 2017, der han mener klubben ikke har nok venner ute i andre miljøer i og utenfor byen.

Han snakker også åpent om tankene han og en gruppe mennesker hadde om å kjøpe seg inn i TIL, og røper at det – hvis muligheten byr seg og forutsetningene er riktige – ikke trenger å være utenkelig i tiden som kommer.

Mannen som ble TIL-leder i en alder av 26 år drar i tillegg en historie om da han ble gjenkjent av en av Liverpools største legender.

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball, og publiseres hver onsdag.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Som alltid anbefaler vi å sende inn spørsmål når som helst om hva som helst som har noe med fotball å gjøre. Det er bare å klikke på linkene over, finne podkasten på Facebook eller Twitter (og gjerne like og følge JoMos Kosmos) og sende i vei.

Her er sjuende episode med Gunnar Wilhelmsen i gjestestolen:

 

 

Kommentarer til denne saken