Ikke helt Påtryne – Finn Arve besøker vår fotballpodkast

HÆ, PODKAST?: Finn Arve Sørbøe (t.h.) reagerte omtrent sånn på å skulle snakke i 45-50 minutter om fotball, men fikk etter hvert et ansiktsuttrykk litt mer som Påtryne-kompis Knut Are Mortensen.

HÆ, PODKAST?: Finn Arve Sørbøe (t.h.) reagerte omtrent sånn på å skulle snakke i 45-50 minutter om fotball, men fikk etter hvert et ansiktsuttrykk litt mer som Påtryne-kompis Knut Are Mortensen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Har du lengtet etter å spørre Finn Arve Sørbøe om fotball? Nå har du sjansen.

DEL

Fotballpodkasten JoMos Kosmos med TUILs Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen beveger seg inn i sin åttende uke av første sesong.

Etter en fest av en podkast med tidligere TIL-leder Gunnar Wilhelmsen forrige uke vandres det denne gangen litt bort fra det tradisjonelle fotballmiljøet.

Den som nå tar plass i gjestestolen for innspilling tirsdag, er skuespiller Finn Arve Sørbøe – kjent fra både teaterscenen, det comebackaktuelle Påtryneteatret og ulike roller i barne-TV, nå for tida som karakteren Tullerud i Tromsø-satsingen «Planetpatruljen».

Sørbøes egen fotballbakgrunn tar vi for oss, i tillegg til forholdet til fotball i dag – der det blant annet er sterke følelser i sving rundt engelske Liverpool til tider.

Ukens gjest har et ekstra godt kjennskap til Liverpool og klubbens historie etter at han spilte drøyt 30 ulike roller i teaterstykket «Slå Berlusconi».

Send inn spørsmål

Som alltid er JoMos Kosmos svært interesserte i å få inn spørsmål fra de som har noe de lurer på angående fotball generelt, eller denne gangen Sørbøe spesielt.

Vil du sende inn et spørsmål, anbefaler vi å besøke (og aller helst også like og følge) JoMos Kosmos via podkastens Facebook-side eller Twitter-profil.

Vil du få helt gratis og mer eller mindre ferske episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre de sju første utgavene av JoMos Kosmos, i omvendt kronologisk rekkefølge:

BALLBAKGRUNN: Spilt fotball, jeg? Ja ja ja. På Skarp i gamle dager, og så mot Miika og co., så klart.

BALLBAKGRUNN: Spilt fotball, jeg? Ja ja ja. På Skarp i gamle dager, og så mot Miika og co., så klart. Foto:

 

Artikkeltags