Gå til sidens hovedinnhold

På vei til Løv-Ham

Artikkelen er over 13 år gammel

Minde svarer i dag.

TUIL-spilleren Espen Minde (24) kan bli klar for Løv-Ham i dag.

Den kjappe venstrekanten har 14 eliteseriekamper og 10 1. divisjonskamper for Tromsø og spilte i år fast for Tromsdalen som rykket ned til 2. divisjon. Da BA snakket med spilleren i går kveld, vurderte han et konkret tilbud fra Løv-Ham.

– Løv-Ham virker spennende, jeg må si det. Var inne på hjemmesiden deres i sted og synes dette ser bra ut. Jeg har ikke studert tilbudet skikkelig, men det virker som en interessant klubb, sier Minde.

Dermed kan TUIL-spilleren bli Tromd Amundsens første forsterkning foran sesongen hvor Løv-Ham for en gangs skyld ser ut til å ha ordnet økonomi i alle fall før oppkjøringen innledes.

Vil ikke ned i 2.div.

Minde har fart og en god venstrefot som sine store fortrinn på fotballbanen. Men etter 2003-sesongen dro Minde videre fra Tromsø til Raufoss, svenske Boden og nå sist Tromsdalen.

Etter nedrykket er han fristet til fortsatt spill i 1. divisjon.

– Jeg har spilt to år i 1. divisjon for Tromsdalen nå. Det er en amatørklubb som har hatt ambisjoner om å etablere seg. Men så rykket vi ned. Jeg synes det virker som om Løv-Ham er nærmere ved å klare å ta det spranget. Jeg ser blant annet at de skal få ny stadion. Alt dette er viktig for meg, sier Minde.

– Sprenger ikke rammer

Løv-Hams styreformann Tom Georg Olsen ville i går ikke bekrefte hvem spilleren de jakter på er. Men innrømmer å ha gitt mannen 48 timer på å svare.

– Er ikke det litt offensivt?

– Jo, men skal man ikke være det, kontrer han.

Den aktuelle kandidaten er Bosman-spiller og ikke lokal.

Med frisk kapital på bok har Løv-Ham gitt ham et tilbud han kan leve av.

– Ja, men det spørs hva du legger i «leve av». Vi sprenger ingen rammer, avviser Olsen.