Årst på julebesøk – vi vil ha DINE spørsmål

ER JEG INVITERT? JAAAAA!!!: Men ro bare helt ned, Ole Martin. Brassemål mot Roma er sikkert kjempekult det, altså, men dere tapte tross alt kampen til slutt.

ER JEG INVITERT? JAAAAA!!!: Men ro bare helt ned, Ole Martin. Brassemål mot Roma er sikkert kjempekult det, altså, men dere tapte tross alt kampen til slutt. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi lager litt lydmessig julesnop. Når Ole Martin Årst kan komme, er det duket for bonuspodkast.

DEL

Fotballpodkasten JoMos Kosmos med TUIL-spiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen har egentlig tatt en sesongpause, men tar en bråvåkning fra ribbemiddagsluren for å spille inn en liten bonuspodkast – som vil bli publisert 29. desember.

Når anledningen byr seg til å få den tidligere TIL-helten, Gent-helten, Standard Liege-helten og rett og slett folkehelten Ole Martin Årst i studio, er ikke JoMos Kosmos-duoen vonde å be.

Årst reiser for tida rundt i Nord-Norge for å pushe kunstgress, i tillegg til å vinne realitykonkurranser, mose Jesper Mathisen i tennis og litt annet.

Det er likevel fotballkarrieren som naturlig nok vil stå i fokus i podkasten, der tiden i TIL og Belgia står sentralt, sammen med et par nesten-overganger til Premier League – og en litt (men aldri nok) omtalt feiring av cupgullet i 1996, etter at han scoret mot Glimt i finalen.

Send inn spørsmål

Ønsker du å gi Jo og Mo en liten romjulsgave, står det bare én ting på ønskelista: Spørsmål, enten til Årst eller programlederne. Det kan handle om absolutt hva som helst, så lenge det har noe med det deilige spillet fotball å gjøre.

Vil du få et svar på det du lurer på, er det ikke verre enn å besøke JoMos Kosmos på Facebook eller Twitter og legge igjen et spørsmål der.

Vil du få helt gratis og mer eller mindre ferske episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre alle de tolv utgavene av første sesong av JoMos Kosmos, i omvendt kronologisk rekkefølge:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken