Øystein var ønsket av TIL, men valgte Afrika

LOKAL PROFIL: Øystein Richardsen har blitt en slags "mr. Skarp". På veien dit har han blant annet takket nei til å gå inn i TILs satsingssystem for å reise til Sør-Afrika. Richardsen er gjest sammen med Fløyas Jonas Høylo Fundingsrud i den nyeste episoden av vår fotballpodkast JoMos Kosmos.

LOKAL PROFIL: Øystein Richardsen har blitt en slags "mr. Skarp". På veien dit har han blant annet takket nei til å gå inn i TILs satsingssystem for å reise til Sør-Afrika. Richardsen er gjest sammen med Fløyas Jonas Høylo Fundingsrud i den nyeste episoden av vår fotballpodkast JoMos Kosmos. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det endte med prøvespill for toppklubber.

DEL

Øystein Richardsen har levd et fotballiv i Skarp, som han nå leder som kaptein i den Nordlys-sendte Regionsligaen (3. divisjon).

Da han skulle bli junior, var han ønsket inn i satsingsavdelingen til TIL og NTG-systemet, men da gikk i stedet veien sørover, til Sør-Afrika.

Forklaringen på det, og hvordan oppholdet i perlen Cape Town var, kan du høre mer om i den ferskeste utgaven av vår fotballpodkast JoMos Kosmos.

  • Episode 26 finner du ved å bla deg litt nedover.

Der er Richardsen gjest i en liten Regionsligaen spesial sammen med Nordlys-frilanser og Fløya-midtstopper Jonas Høylo Fundingsrud, som har skvist seg inn i studio sammen med TUIL-spiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

Her blir det en del om å hate lokalrivalen, men å elske å spille mot dem, noe man så tydelig i det omtalte Slaget i Skarpmarka for nesten to uker siden.

Livet som ubetalt fotballspiller på allnorsk nivå beskrives, og du kan få høre hvorfor herr Richardsen mener en spiller hos en av rivalene til hans favorittlag er et av de vakreste menneskene som har gått på denne jorda noen gang.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her er episode 26, der Jo og Mo for aller første gang har fått plass til to gjester i studio:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken