Gå til sidens hovedinnhold

Live-alarm: Se fem kamper direkte på nordlys.no i helga!

Artikkelen er over 4 år gammel

Fotball og håndball på menyen.

Nordlys.no fortsetter ufortrødent med vår satsing på direktesendt sport.

Denne helga kommer vi til å tilby alle våre abonnenter fem direktesendte kamper, fra ulike nivå og idretter. Se sendeskjema nederst i saken.

Det hele starter lørdag med Fløyas besøk hos Mjølner i Narvik i 3. divisjon fotball for herrer. Fløya kan fortsatt trenge poeng for å være helt trygge på å unngå nedrykk, mens Mjølner med seier vil kunne feire opprykk til PostNord-ligaen. Denne sendingen er i samarbeid med Fremover.

Før den kampen er ferdig drar vi i gang 4.divisjonskampen mellom Krokelvdalen og Lyngen/Karnes. Gjestene fra Lyngen har grepet om opprykket fra 4. divisjon to runder før slutt, men er trolig nødt til å slå Kroken all den tid Skarp bare er to poeng unna L/K.

Når det nærmer seg lørdagskveld, er det klart for direkte håndball på nordlys.no. Da viser vi THK-damenes hjemmekamp mot Elverum i 2. divisjon, der hjemmelaget vil prøve å følge opp den glimrende sesongstarten med to seire på like mange kamper.

Søndagen står i PostNord-ligaens tegn. Vi tilbyr først Altas toppkamp hjemme mot allerede opprykksklare HamKam. Alta har tre runder før slutt grepet om andreplassen som gir kvalifisering om opprykk, men kan bli nødt til å slå seriemesterne søndag. Både Raufoss og Asker jager to poeng bak.

Nettopp Asker er verter senere søndag, når Finnsnes kommer på besøk. FIL har dratt i gang en skikkelig snuoperasjon for å berge plassen, men det skal fortsatt mye til for å nå målet. I verste fall kan de med tap for Asker søndag være nedrykksklare, hvis Vålerenga 2 da har slått Grorud lørdag. I beste fall kan de knipe luken opp til VIF 2 og trygg plass inn til ett poeng før to runder gjenstår.

– I alle de fire fotballkampene vi skal vise er det svært mye på spill både med tanke på opprykk og nedrykk, så her er det all grunn til å følge med. Vi gleder oss i tillegg veldig til å tilby våre seere lokal damehåndball på allnorsk nivå. Forrige THK-kamp mot Junkeren inneholdt både røde kort, trenerutvisning og en dramatisk ettmålsseier, så dette bør være severdig, sier Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

Det er bare å benke seg, og se frem til en stor direktesendt sportshelg for alle Nordlys-abonnenter.

Helgens sendeskjema

Lørdag 14.00: Mjølner-Fløya, 3. divisjon fotball herrer

Lørdag 15.00: Krokelvdalen-Lyngen/Karnes, 4. divisjon fotball herrer

Lørdag 18.00: Tromsø HK-Elverum, 2. divisjon håndball kvinner

Søndag 14.00: Alta-HamKam, PostNord-ligaen fotball herrer

Søndag 15.30: Asker-Finnsnes, PostNord-ligaen fotball herrer

 

Kommentarer til denne saken