Se TIL og TUIL direkte på nordlys.no i helga!

DOBBEL DOSE: Mohammed Ahamed Jama og TUIL vises søndag på nordlys.no i generalprøven mot Alta, mens vi lørdag viser TIL, kanskje med Hans Eriksen Norbye i aksjon, mot Mjølner.

DOBBEL DOSE: Mohammed Ahamed Jama og TUIL vises søndag på nordlys.no i generalprøven mot Alta, mens vi lørdag viser TIL, kanskje med Hans Eriksen Norbye i aksjon, mot Mjølner. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

TIL kjører A-lag mot Mjølner, mens TUIL har generalprøve mot Alta.

DEL

Nordlys kjører på videre med direktesending av sport denne helga, med Tromsøs to beste fotballag på menyen for alle abonnenter.

TIL tar lørdag klokken 14.00 imot det gamle storlaget Mjølner fra Narvik på Alfheim, som i år skal prøve seg som nyopprykket lag i PostNord-ligaen på nivå tre.

Siden det er landslagspause og neste seriekamp ikke er før 2. april borte mot Molde har Simo Valakari varslet at TIL kommer til å stille med fullt A-lag i kampen.

Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen skal kommentere kampen sammen med Fløya-trener David Lundblad.

Giæver i bua til generalprøve

Søndag klokken 18.00 er det duket for generalprøve på TUIL Arena før seriestart, når TUIL får besøk av sine gamle rivaler og Bård Floviks nye lag Alta.

TUIL har røket på noen tap den siste tiden i oppkjøringa, og er nok ute etter å finne den gode følelsen før de åpner serien hjemme mot Jerv 2. april.

Også denne kampen kommenterer Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen, denne gangen med tidligere TUIL-spiller og Alta-fødte Morten Giæver som ekspertkommentator.

Ivan Ortegon er stødig mann bak kamera på begge kampene.

Til begge kampene vil vi starte våre sendinger ti minutter før avspark, altså klokken 13.50 lørdag og klokken 17.50 søndag.

God fotballhelg!

 

Artikkeltags