Finnsnes IL-Grei 0–2

I hjemmekampen mot Grei var Finnsnes IL enige om å ta tak fra start, og sørge for at alle tre poengene ble igjen i Lenvik. Men det motsatte skjedde for Jonas Simonsen og FIL – det var nemlig Grei som trakk det lengste strået.

Dermed rykket Oslo-laget fra FIL på tabellen, samtidig som de forlenget grønntrøyenes rekke med kamper uten seier til fem – sesongverste for Finnsnes.

– Det er dårlig stemning her nå, det er det, sier Jonas Simonsen til Nordlys i bilen på vei hjem til Tromsø.

Se opptak av kampen:

– Grei er et lag vi skal kunne slå på hjemmebane, og det vet vi godt. Men vi gjør ofte gode kamper mot dem som er bedre enn oss, mens vi underpresterer mot lag vi på papiret skal være bedre enn, forklarer Simonsen til Nordlys.

– Rart at det er sånn

Akkurat hvorfor Finnsnes ikke klarer å prestere på et jevnt nivå, er Simonsen usikker på.

– Det er rart at det er sånn. Vi kan ikke holde på slik, og det vet vi alle sammen. Vi må gjøre noe med det, det nytter ikke å bare prate. Vi er ikke på nett fra start av i dag. Nå er det sånn at i førsteomgang er vi helt OK med i kampen, vi har en del målsjanser og burde kanskje scoret et mål, mens vi gjør en dårlig andreomgang, sier spydspissen.

Med null poeng i dag, har Finnsnes en luke på åtte poeng ned til nedrykksplass og 13 poeng opp til Frigg på tredjeplass – og i praksis veldig lite å spille om, resten av sesongen.

– Det er sånn det er. Vi vet hvor vi er på tabellen, og sånn sett er sesongen over. Men vi har både Lyn og Senja på hjemmebane, og det er to karameller for vår del, så vi kan være med på å påvirke hvordan sesongen ender. Samtidig må vi ta poeng videre, ellers er vi fort nede i sumpen, sier Jonas Simonsen til Nordlys.

Kampfakta:

Finnsnes IL-Grei 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 Stig Haugseth (23), 0-2 Erik Holt Løw (84)

Dommer: Vegar Ballovarre, Skjervøy IK.

Gule kort: Fredrik Lund, Finnsnes IL. Stig Haugseth, Grei.

Rødt kort: Christian Arnesen, Finnsnes IL.

Tilskuere: 65