Gå til sidens hovedinnhold

Leter etter jenter før Nordlys-sendt fotballfest

Artikkelen er over 3 år gammel

Få direktesendt ekte fotballglede fra Julestjerna på nordlys.no.

Nordlys skal neste helg, lørdag 11. og søndag 12. november, sende direkte fra morgen til kveld begge dager for alle våre abonnenter når den tradisjonsrike turneringen Julestjerna går av stabelen i Tromsøhallen.

Det er 37. gang man arrangerer turneringen, som de siste årene har tatt steget over til å være en ren futsalturnering.

Per nå nærmer man seg 90 påmeldte lag, men arrangørene har valgt å dytte et par dager på påmeldingsfristen i håp om å komme opp i et tresifret antall – og dermed ha med nærmere 1000 unge fotballspillere fra 6 til 16 år.

Fristen skulle egentlig gå ut onsdag, men nå velger de å vente til fredag. Det er spesielt på jentesiden de skulle ønsket seg noen flere deltakere.

– Det handler om at man helst skal få møte nye lag i hver kamp, og da slipper å spille flere kamper mot samme lag. Vi har litt færre lag enn vi ønsker i jenter 6 år, 11-12 år, 13-14 år og 15-16 år. Så er det også plass til noen guttelag i 13-14 og 15-16 år, forteller leder i arrangørklubben Kattfjord SK, Geir Are Winther.

– Kapasiteten vår er litt over 120 lag, så det er god plass fortsatt, legger han til.

Les også

Derfor slapp Finn Arve unna da han smadret en bussrute

 

Takker tidligere leder

I de to eldste klassene, 13-14 og 15-16 år, vil det bli avholdt sluttspill på full bane i turneringen. Disse kampene får du selvsagt som abonnent også med deg på nordlys.no.

Sendeplan for neste helg vil komme så snart påmeldingen er stengt og kampoppsettet er lagd.

Winther og co. ser frem mot en festfylt helg med futsalball i Tromsøhallen 11. og 12. november, og retter en stor takk for turneringens tradisjon og status til grunnlegger og tidligere Kattfjord-leder Kjell Lorentsen.

– Vi er veldig glad for at han som tidligere leder satte i gang dette. Det er et utrolig bra prosjekt han dro i gang den gangen, sier Geir Are Winther.

 

Kommentarer til denne saken