Peter Aas (20) var en del av TILs A-stall i 2017 på en ettårskontrakt, men har etter et skadeplaget år måttet se seg om i vinter etter ny klubb.

Den klubben kan fort bli Alta. 20-åringen besøkte PostNord-ligaklubben denne uka, og er tilbudt en kontrakt med laget som nå trenes av tidligere TIL-trener Bård Flovik.

– Jeg var der onsdag og torsdag, og fikk et godt inntrykk av hvordan de driver. Sportslig så det veldig bra ut, så det kan være aktuelt å dra dit.

– Jeg har fått et tilbud, men jeg har ikke sagt ja eller nei. Jeg må tenke litt på det og se hva det blir til slutt, sier Aas til Nordlys.

Han har litt å tenke på. Samtidig som Alta har tilbudt ham en avtale har han snakket med både TUIL og Altas PostNord-konkurrenter Mjølner og Melbo.

– Jeg er fortsatt i dialog med dem. Det kan være at noe blir avklart i løpet av neste uke, sier 20-åringen.

 

Flovik: – Vi ønsker Peter

Han er for tiden hjemme på Melbu, der han trener seg opp etter at han rett før jul ble operert for lyskeskaden «Gilmore's groin».

– Det begynner å nærme seg noe. Hvis alt går etter skjema, skal det ta seks uker etter operasjonen, og nå er jeg i fjerde uke av opptreningen. Jeg spilte egentlig med den skaden i et halvt år, så jeg kommer nok kanskje til å ta et par ekstra uker for å være helt sikker, sier Aas, som understreker at ting som trivsel vil telle med når han til slutt skal velge klubb i 2018.

At Flovik trener Alta mener han er en fordel.

– Ja, det synes jeg. Jeg kjenner Bård godt, og det virker som om han har noe bra på gang i Alta. Det er et prosjekt jeg har god tro på, sier Aas.

Flovik, som altså hadde Aas som TIL-spiller i 2017 før han måtte gå som trener på sommeren, legger ikke skjul på at kantspilleren er en spiller han gjerne vil ha i Alta.

– Vi ønsker Peter. Han er en spiller vi kunne ha tenkt oss. Jeg kjenner han veldig godt, og han vil passe godt inn her, sier Bård Flovik.