Gå til sidens hovedinnhold

Kaos og uro i klubben til de tidligere TIL- og TUIL-spillerne

Artikkelen er over 3 år gammel

Spillere skal ha blitt utestengt fra trening etter kritikk mot treneren.

Det ulmer godt i 1.divisjonsklubben Sandnes Ulf, der tidligere TIL-spiller Remi Johansen og tidligere TUIL-spiller Tomas Kristoffersen spiller.

Ifølge eurosport.no skal trener Bengt Sæternes ha reagert på kritikk mot ham fra enkelte spillere med å holde dem utenfor fellestreningene med laget.

Kanalen melder at dette gjelder noen spillere som er på utgående kontrakt, men også minst to spillere som har kontrakt også i 2018.

Kritikken mot Sæternes skal ha kommet gjennom en evalueringsrunde innad i klubben. Der skriver eurosport.no at flere spillere ønsket at spillergruppen skulle være anonymisert i evalueringen, men at løsningen ble en valgfri ordning om å skrive under med navn eller ikke.

– Sendt på treningssenter

Utfallet og diskusjoner i etterkant skal ikke ha blitt godt mottatt av verken Sæternes eller daglig leder Tom Rune Espedal, ifølge eurosport.no.

– Det hørtes dramatisk ut. Det er ikke sannheten. Det er ting som vi må ta internt, og jeg kan ikke kommentere personalsaker. Vi holder på å evaluere nå, og må løse dette etter hvert, sier Sæternes til Eurosport.

Mads Nielsen, som er på vei bort fra klubben etter sesongen, bekrefter imidlertid at spillere har blitt holdt utenfor fellestreningene.

Det er riktig at noen har fått beskjed om at de skal trene på Elixia (treningssenteret) i stedet. Jeg har ikke lyst til å si så mye mer om det, men de som er ferdige i klubben har fått beskjed om å trene på Elixia, sier Nielsen til Eurosport.no.

Trener Sæternes bekrefter at det har blitt uttrykt en misnøye i hans retning fra noen spillere.

– Det er utbredt misnøye med sesongavslutningen vår, både fra kubb, spillere og meg. Det er det vi holder på med nå, sier Sæternes til kanalens nettsted.

Verken Remi Johansen eller Tomas Kristoffersen har besvart Nordlys' henvendelser om saken.

Les også

Her er enda et suksessgrep under Valakari

 

 

Kommentarer til denne saken