Natt til søndag måtte politiet i Troms hente en rekke personer fra Tromsø og Harstad sentrum.

Rundt 04.00 innbrakte politiet en beruset mann fra Tromsø sentrum. Han var nedkjølt og ute av stand til å ta vare på seg selv.

Noen timer tidligere rykket politiet ut til Kroken, der en beruset mann i tyveårene ble tatt med inn til stasjonen fra en privatadresse, Han hadde opptrådt voldelig mot flere personer på stedet og ble satt i arrest.

En mann i 20-årene ble hentet av politiet etter at han hadde forulempet flere kvinner på et utested. Mannen var beruset og ble satt i arrest. Politiet oppretter sak på forholdet.

I Harstad avsluttet politiet et arrangementet i Heggenkollen

- Mange berusede ungdommer på stedet, festen avsluttes og lokalene tømmes.

Tidligere på kvelden ble en mann i i tredveårene innbragt fra kaiområdet i Tromsø.. Han var overstadig beruset og til fare for seg selv, der han vinglet langs kaikanten. Mannen ble innsatt i arrest.

En beruset mindreårig ble innbragt etter å ha nektet å forlate serveringssted i sentrum hvor han var uønsket, Foresatte varslet, skriver politiet.

Tidligere på kvelden ble mann i tyveårene innbragt. Han var beruset og nektet å forlate et utested hvor han var uønsket. Han fulgte heller ikke pålegg fra politiet om å forlate stedet, sak opprettet.

Rundt klokken 0.10 i natt ble en mann i 20-årene innbragt fra Tromsø sentrum, han var beruset og til sjenanse og forsynte seg av is- disken inne på en butikk uten å gjøre opp for seg. Han ble innsatt i arrest og sak er opprettet.