Gå til sidens hovedinnhold

Fortsetter som ordfører: - Vi er veldig glade for å få til en solid avtale

Artikkelen er over 2 år gammel

Ap har inngått samarbeidsavtale med SV og Høyre i Dyrøy.

Det skriver Dyrøy Arbeiderparti i en pressemelding søndag kveld.

– Arbeiderpartiets Marit Alvig Espenes fortsetter som ordfører. Høyres Rakel Jensen blir varaordfører og SVs Kjell Jostein Lillegård skal lede Oppvekst – og omsorgsutvalget.

De tre partiene har tilsammen 8 av 15 mandater i kommunestyret.

Satsingsområder

De tre partiene har pekt på tre satsingsområder de vil ha spesielt fokus på i den kommende fireårsperioden som er klima og miljø, sentrumsutvikling samt ungdom og attraktivitet.

Det skrives videre i pressemeldingen at partiene mener de har mange gode felles saker å jobbe med, som for eksempel barn og unge, næringsutvikling, boligutvikling og helse – og omsorg.

Flere prosjekter

– Kommunen står foran flere store byggeprosjekter som vil prege utviklingen fremover. Nye omsorgsboliger, ny sykehjemsfløy, mottaksstasjon for fisk, ferdigstilling av vannverket, samt et stort sentrumsprosjekt med næringsarealer og boliger som skal realiseres i nærmeste framtid, skriver Arbeiderpartiet.

– Vi er veldig glade for å få til en solid avtale med Høyre og SV. Sammen skal vi arbeide for utvikle Dyrøy kommune slik at det fortsatt er godt å bo og etablere bedrift i Dyrøy. Vi har stor tro på lokalsamfunnet vårt, og ser fram til et godt samarbeid de neste fire årene, skriver ordføreren i pressemeldingen.

Kommentarer til denne saken