Denne uken omtalte Nordlys at Mohammed Ahamed Jama er ferdig i TIL etter halvåret der han fikk være med på opprykket opp til eliteserien igjen. Planen om å gi seg har også tidligere blitt omtalt av avisa iTromsø.

På veien noterte han seg for én scoring, da han på overtid stupte inn utlikningen til 1-1 borte mot Øygarden.

35-åringen svarte mandag bekreftende til Nordlys på om han legger opp, men som gjest i en fersk episode av vår podkast JoMos Kosmos røper spissveteranen at han ikke er 100 prosent ferdig med fotballen.

Som toppfotballspiller anser han seg som ferdig, men planen er nå at veien skal gå tilbake til Krokelvdalen i 4. divisjon – hvis den divisjonen får lov til å spille kamper i 2021.

– Jeg fikk en melding fra treneren, forteller Ahamed Jama, som likevel tror både arbeidsgiver Nav, forloveden Lene og deres to døtre kommer til å merke en tydelig forskjell når fotballen tar langt mindre tid.

  • Her er episode 61 av JoMos Kosmos, med Mohammed Ahamed Jama på besøk:

Overraskes

I podkastepisoden blir Ahamed Jama overrumplet over en overraskende gjest i telefonspalten «Hold linja», og han letter ganske mye på sløret om flere av lagkameratene han ble kjent med i 2020, som han understreker at han setter høyt.

«Mo» går blant annet gjennom sin egen personlige liste over kallenavn i TIL-stallen, han forteller om dype samtaler om varme doseter.

I spalten «Børsen» diskuteres fasiliteter, mat, drikke og andre elementer rundt Alfheim stadion – både sett fra spilleres, publikums og medias ståsted.

Finn podkasten

Podkasten JoMos Kosmos handler om lokalfotball generelt og TIL spesielt.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Twitter

Facebook

Soundcloud