Flyr fikk ikke inn nok kapital i emisjonen innen fristen. Men selskapet mottok et alternativt forslag fra investorene, som nå skal vurderes av Flyr-styret.

Kriserammede Flyr har den siste uken jobbet for skaffe 430 millioner kroner i frisk kapital, men opplyser tirsdag at emisjonen ikke er fulltegnet.

– Den rettede emisjonen har ikke blitt fulltegnet, men selskapet har mottatt et forslag til en alternativ transaksjonsstruktur fra en kombinasjon av eksisterende og nye profesjonelle investorer, skriver Flyr i en børsmelding tirsdag ettermiddag.

Selskapets styre vil nå vurdere forslaget og planlegger å komme tilbake med en oppdatert kunngjøring før børsåpning onsdag morgen.

– Flyrs flyreiser vil fortsette å fungere som normalt, heter det videre i børsmeldingen.

Ved utgangen av september hadde selskapet en negativ egenkapital på 450 millioner kroner, mer enn målet for emisjonen som ble avsluttet tirsdag. Dermed var det ikke sikkert at selskapet ville ende på plussiden selv med nye penger fra investorene.

Emisjonen var lagt ut til en kurs på ett øre per aksje, mens kursen på Oslo Børs svingte rundt 8–10 øre i løpet av tirsdagen.