Flere slåsskamper i sentrum og fest som gikk over styr i Tromsdalen - dette skjedde i natt

DEL

Troms politidistrikt har hatt en travel natt til lørdag i politidistriktet.

I Tromsø måtte politiet allerede rundt midnatt stoppe et slagsmål utenfor et utested i Tromsø. Politiet fikk kontroll på stedet og bortviste de involverte fra sentrum for resten av natta.

Det var ingen alvorlig personskade, opplyser Troms politidistrikt.

En snau time seinere oppdaget en forbipasserende politipatrulje at en ordensvakt på et utested ble angrepet av en en mann. Vedkommende ble tatt hånd om av politiet.

Det ble også en mann i 20-årene. Han ble innbrakt til politistasjonen i Tromsø etter å ha urinert inne på en kiosk i sentrum. Mannen var overstadig beruset.

Politiet måtte også tå hånd om en annen mann i 20-årene i Tromsø sentrum. Han nektet å forlate et utested etter oppfordring fra de ansatte.

Bortvist fra fest

Etter at uteplassene i Tromsø stengte, måtte politiet igjen i sving. Flere patruljer rykket ut til drosjekøa på Stortorget etter melding om slåsskamp på stedet. Politiet fikk kontroll på situasjonen.

Dårlig stemning ble det også på et privat arrangement på fastlandssida.

«Vi rykket ut til Tromsdalen etter melding om amper stemning og tilløp til slagsmål på et privat arrangement. Vi er på stedet og har fått roet gemyttene», meldte politiet like etter klokka fire i natt.

Fire personer ble bortvist fra arrangementet i Tromsdalen.

Kjørte i grøfta

En mann i 20-årene er siktet for promillekjøring etter et trafikkuhell natt til lørdag. Vedkommende kom ikke til skade, da han kjørte i grøfta ved Setermoen.

Også en mann i slutten av tenårene siktes for ruskjøring på Setermoen. Han er framstilt for blodprøve og har også erkjent å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Førerkort beslaglagt, opplyser politiet.

På Finnsnes ble politiet vitne til en mann i slutten av tenårene som sladdet og var til fare for annen trafikk. Førerkort beslaglagt og mannen anmeldes for uaktsom kjøring.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken