Christer Johnsgård (27) avsluttet sesongen med hat-trick, og FK Senja-spissen har aldri følt seg bedre som spiller. Men NRK-jobben begrenser satsingen .

FK Senja var serievinner allerede serievinner da de slo Kirkenes 4-3 i siste serierunde i 3.divisjon avdeling 12 lørdag.

Med seieren påførste de bronsevinner Kirkenes sitt første hjemmetap for året.

– Vi ville avslutte på en skikkelig måte, og etter uavgjort mot KIF hjemme ville vi slå dem. Det var bunnsolid av oss, sier Christer Johnsgård til Nordlys.

Han avsluttet sesongen med å score hat-trick i siste kamp. Dermed endte han på 34 seriemål i år, og tangerte Jonas Simonsens målrekord etter omleggingen i 3.divisjon til lag både fra Troms og Finnmark.

– Jeg hadde som mål å klare det, sier Johnsgård.

Nå jobber han i NRK barne-TV, med programmet Kråkeklubben. Det begrenser satsingen.

– Ja, det gjør jo egentlig det. Så lenge jeg har kråka der, så kommer jeg nok ikke til å spille for noen andre. Det er ikke så enkelt å kombinere med enda tøffere satsing. Men jeg har aldri vært bedre som spiller enn jeg er nå. Jeg var mye skadet fra jeg var 20 til 23 år, og mistet mye fotball da. Det er år jeg aldri får igjen. Men føler jeg utvikler meg, sier Johnsgård, som tidligere spilte for TUIL.

– Jeg skal være med for fullt med FK Senja neste år, og gleder meg allerede som en unge til kampene mot Finnsnes, sier Christer Johnsgård.