FILs tapsrekke vil ingen ende ta: – Vi trenger en hjemmeseier

BLYTUNGT: Finnsnes og Bjørn Johansen er inne i en tøff periode, og klarte ikke å bryte ut av den i bortekampen mot Grorud.

BLYTUNGT: Finnsnes og Bjørn Johansen er inne i en tøff periode, og klarte ikke å bryte ut av den i bortekampen mot Grorud. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Grorud stakk av med seieren på overtid mot et Finnsnes lag med mangel på selvtillit.

DEL

Ting så lenge lyst ut for Finnsnes som ledet 0–1 i store deler av bortekampen mot Grorud søndag kveld. For Finnsnes-laget som har hatt en tøff vårsesong skulle ikke dagens kamp bli noe særlig lysere likevel. En scoring fra Groruds Fisnik Kastrati etter 72 minutter og straffemål da Andreas Østeraas felte Faysal Ahmed på overtid gjorde at FIL gikk på nok et tap.

– Vi har fått mye juling i lang tid, og ender opp med juling i dag og. Likevel er lenge siden jeg har følt at vi spiller så godt som i dag, så det nivået må vi hente opp og gjenskape mot Kjelsås, mener FIL-trener Bjørn Johansen.

– Det viktigste nå er en hjemmeseier, for vi er nødt til å bryte den rekken vi er inne i nå, sier han.

– Ufortjent straffe

Ifølge Johansen selv kunne resultatet fort ha sett helt annerledes ut.

– Første omgangen er enveiskjøring fra vår side, og vi burde i hvert fall ha ledet 2–0 til pause. I andre omgang får de mye hjelp av dommeren gjennom utallige frispark i farlige soner, og hver forseelse resulterte i et gult kort for laget vårt. På 1–1 klarer vi endelig å stoppe trykket fra Grorud. På overtid er vi uheldig, og Grorud får et straffespark som jeg mener at aldri burde eksistert, uten at jeg har sett situasjonen i reprise, oppsummerer Johansen, og skyter inn:

– Har dommer rett denne gangen er det rett og slett fenomenalt.

Debutanten imponerte

Fredrik Allertsen fikk sin debut i dag etter overgangen fra Lyngen/Karnes. «Bummen» var veldig fornøyd med debuten, til tross for at Allertsen var involvert i situasjonen som endte med straffespark til vertene.

– Fredrik var veldig bra i dag, og han tilføyde laget bra trykk og gode pasninger. Jeg er veldig imponert over løpskapasiteten hans etter å ha spilt i 4. divisjon, og så er det synd at han er involvert i situasjonen på slutten, sier Johansen.

Taktiske endringer

Uten å avsløre for mye kan Johansen fortelle at det er gjort endringer i taktikken mot de neste kampene i sesongen.

– Det er flere faktorer som må til for å komme seg ut av denne trenden. Vi skal fremstå på en litt annen måte enn tidligere fremover, uten at jeg skal avsløre noe mer enn det, kan Finnsnes-treneren fortelle.

Artikkeltags