Finnsnes råsterk på bortebane: – Bortimot perfekt kamp

AVGJORDE KAMPEN: Sander Birkeland satte inn Finnsnes tredje scoring.

AVGJORDE KAMPEN: Sander Birkeland satte inn Finnsnes tredje scoring. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Finnsnes kunne fort ha vunnet 4-1 borte mot Raufoss på søndag. FIL-trener Bjørn Johansen håper guttene kan ta med seg dagens nivå inn i neste kamp.

DEL
 

Raufoss - Finnsnes 1-3

– I dag gjennomfører vi en bortimot perfekt kamp hvor vi tar overgangene vi får, forsvarer oss godt bakover og er sterk med ballen i beina. Spillerne står fram og våger mer enn de har gjort tidligere, og jeg syntes vi er på vei mot det nivået vi skal ligge på, oppsummerer en strålende fornøyd FIL-trener Bjørn Johansen.

Finnsnes leverte en imponerende borteseier søndag da de vant 3-1 mot Raufoss. Hjemmelaget hadde ikke sluppet inn baklengsmål før Finnsnes kom på besøk, men etter straffemål fra Jonas Simonsen, frisparkmål fra Tobias Schjetne og heading av Sander Birkeland var det liten tvil om hvem som styrte kampen. Finnsnes kunne i sluttminuttene øke til 4-1 da Fredrik Lund var nære, men ingen flere scoringer kom før dommer Shervin Heydary blåste av kampen.

Sterk på bortebane

Finnsnes står nå med to sterke borteseiere, noe "Bummen" naturligvis er fornøyd med.

– Det er flott å se at vi tar to borteseiere, men ikke minst at vi blir bedre på bortebane. Raufoss er et solid fotball-lag, så at vi vinner på denne måten er en strålende, sier Johansen til Nordlys.

Tøff kamp i vente

Finnsnes møter Skeid neste kamp, og FIL-treneren legger ikke skjul på at det kommer til å bli et tøft oppgjør.

– Selvfølgelig kommer Skeid-kampen til å bli en tøff kamp, men vi presterer godt i dag og får bygge videre på denne prestasjonen i løpet av uken, forteller Johansen.

  

Artikkeltags