Flyvertinnen ble så skremt av piloten at hun gikk rett i bakken: - Fryktet det ble for heftig for henne

Artikkelen er over 4 år gammel

- Jeg liker å skremme folk. Det er en hobby jeg har.

DEL

Få Nordlys pluss i 8 uker for kun 99 - bestill her

Lørdag delte Tor-Reidar Isaksen en video på sin Facebook-profil der han bruker en enorm plakat av en bjørn til å skremme kollegaen sin så hun knekker fullstendig sammen.

- Jeg liker å skremme folk. Det er en hobby jeg har, som kan skape ubetalelige øyeblikk. Vanligvis pleier jeg ikke å legge det ut på Facebook, men akkurat denne ble jeg oppfordret til å dele, sier Isaksen til Nordlys.

Det er ikke overraskende. Filmen har i skrivende stund blitt sett over 21.000 ganger på Isaksens Facebook-profil alene, mye takket være 122 delinger.

Redd for rein

Ifølge styrmannen har skremmeepisoden en bakgrunnshistorie som startet et par dager tidligere.

Widerøe-besetningen består av skremmemesteren Isaksen (styrmann), det uheldige offeret Louise Berglund (flyvertinne) og kameramann Truls Kristiansen (kaptein), som sammen flydde til forskjellige destinasjoner rundt omkring i Troms og Finnmark.

- Det hele begynte på topptur i Lakselv, da det dukket opp reinsdyr i skogen og det viste seg at Louise ble veldig redd. Etterpå begynte vi å tulle med at det hun måtte passe seg for bjørn i skauen samt andre dyr. Vi tullet mye med det, sier han.

LES OGSÅ: Hege skulle bare på hyttetur - endte opp som biltyv

Gavepakke

Et par dager senere var gjengen samlet på Kirkenes lufthavn. I ankomsthallen sto det tilfeldigvis en stor bjørneplakat som styrmannen akkurat hadde lagt merke til. Tidspunktet kunne ikke passet bedre.

- Det var veldig passende at vi fant en stor bjørn - en gavepakke, ler Isaksen.

Etter å ha flyttet den til utenfor toalettet, hvor flyvertinnen befant seg akkurat da, stilte han seg bak og ventet til hun åpnet døren, før han brølte høyt. Sjokket ga flyvertinnen såpass latterkrampe at hun lukket igjen døren for så å ramle ut og legge seg i fosterstilling på bakken.

- Først ble jeg redd for at det ble for heftig for henne, men så kom hun ut i god behold etter litt. Heldigvis syntes hun det var like artig som oss, sier Isaksen.

LES OGSÅ: Slik gikk det da Espen skulle pusse opp kjøkkenet: - Jeg fryktet det verste (krever abonnement)

- Hämnden är ljuv

Skremmeofferet innrømmer selv at hun ble forskrekket.

- Jeg så jo ikke akkurat for meg at det skulle stå en bjørn utenfor døren, sier Louise Berglund og ler.

28-åringen er usikker på hvor lenge hun lå på bakken etterpå.

- Men det var vel en stund. Truls (Kristiansen, journ.anm.) prøvde å hjelpe meg opp etter hvert, men det var ingen reaksjon i kroppen. Jeg klarte ikke å slutte å le, sier hun.

- Har du planlagt å ta igjen eller?

- Ja, nå må Tor-Reidar passe seg fremover, svarer hun.

- Hva har du tenkt til å gjøre?

- Det kan jeg ikke avsløre, men hämnden är ljuv, som man sier, avslutter Berglund.

Få Nordlys pluss i 8 uker for kun 99 - bestill her

Artikkeltags